Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /home/psiholo1/public_html/wp-content/plugins/wordpress-mobile-pack/frontend/sections/show-rel.php on line 37

Relația de cuplu – un dans pe muchie de cuțit?

Dangerous_Love_Wallpaper__yvt2De-a lungul timpului s-au vehiculat o mulțime de mituri cu privire la relația de cuplu. Unele dintre ele și-au tocit deja semnificațiile și au devenit aproape ticuri verbale, atunci cand vine vorba de relații. Cu toții avem o listă personală de credințe cu privire la acest subiect. Însă cât de mult ne ajută și cât ne sabotează acestea la modul concret, când privim cu atenție spre propriile relații?

Există persoane care par înrobite de anumite tipare relaționale sau care rămân prizoniere ale unor conflicte din trecut pe care le repun în scenă cu ocazia oricărei noi relații. Exisță cupluri dominate de tensiunea dintre a nu putea trăi nici împreună, dar nici separat. Există momente în care fiecare relație are de trecut o probă de foc.

Este dragostea unuia pentru celălalt suficientă pentru ca relația să funcționeze? Putem vorbi de iubire necondiționată la nivel de cuplu? Ce ne facem când iubirea doare? De ce deși avem toate premisele exterioare prielnice nu ne simțim totuși împliniți și fericiți? Cum se face că deși partenerul ne spune că ne iubește, noi totuși nu simțim asta?

Iată câteva dintre subiectele pe care vă propun să le abordăm la o cană de ceai, vineri, 12 aprilie, de la ora 18:30. Participarea se face numai pe bază de înscriere prealabilă fie printr-un e-mail pe adresa monica@psihologieanalitică.ro, fie telefonic – 0746107106. Numărul de locuri este limitat și rezervările se fac în ordinea înscrierilor.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

testolivian