Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /home/psiholo1/public_html/wp-content/plugins/wordpress-mobile-pack/frontend/sections/show-rel.php on line 37

Ce ne spun visele – atelier de autocunoaștere și dezvoltare personală (2 decembrie – 16 decembrie)

povesteFiecare vis este o șansă de a ne cunoaște mai bine. Fiecare vis deschide o ușa către universul nostru interior. Fiecare vis are un mesaj cu o semnificație anume pentru destinul nostru sufletesc.

Scopul acestui atelier este acela de a identifica punțile dintre visele noastre și realitate, pentru a face posibilă împlinirea acestui destin. Totodată, explorarea viselor ne oferă prilejul de a crea o conexiune cu partea nevăzută din noi, cu speranțele, fricile, vulnerabilitățile sau resursele adânc îngropate în lăuntrul nostru.

Acest demers ne deschide un orizont propice identificării și depășirii anumitor blocaje, impasuri sau conflicte interioare, prin înțelegerea rădăcinilor care le-au generat. Împreună vom descoperi arta de a formula întrebările potrivite pentru a scoate la lumină mesajul enigmatic al visului.

Facilitator: Psihoterapeut Monica Daniela Găitănaru

Înscrierile se pot face pe adresa de e-mail: monica[at]psihologieanalitica.ro sau telefonic: 0746107106.

Perioada de desfășurare: 2 decembrie – 16 decembrie. (Atelierul va avea loc în fiecare seară de luni, timp de 3 săptămâni consecutive, începând cu ora 19:00 și având o durată de 2 ore).

Locul de desfășurare va fi anunțat prin mesaj privat doritorilor.

Costul atelierului este de 150 de lei.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

testolivian