Ritual de Sânziene și Lună Plină (24 iunie)

Vechile noastre credințe și tradiții populare spun că în preajma Solstițiului de Vară Sânzienele deschid cerurile și umblă prin văzduh dansând, cântând şi dăruind puteri miraculoase plantelor de leac, belşug roadelor, miresme florilor, noroc în dragoste, frumuseţe fetelor, binecuvântări femeilor și întregii naturi.

Noaptea de Sânziene este considerată în tradiţia populară una dintre cele mai puternice nopţi ale anului, fiind închinată soarelui, iubirii şi fertilităţii. Tradiţiile concentrate în jurul celebrării Sânzienelor îşi au rădăcinile într-un străvechi cult solar geto-trac şi sunt de o mare bogăţie simbolică. Despre toate acestea şi multe altele vom discuta în cadrul evenimentului la care vă invit pe 24 iunie, de la ora 19:00.

Sărbătoarea Sânzienelor este luminată anul acesta de o frumoasă Lună Plină în Vărsător care ne aduce și ea o mare bogăție de daruri. Simbolistica arhetipală a acestei Lunații este axată pe travaliul asupra iubirii interzise, a indisponibilității afective, a blocajelor, sabotărilor și barierelor  pe care le purtăm inconștient în adâncurile noastre. Acest eveniment se va concentra in jurul metodelor si tehnicilor de dezactivare a acestor impedimente care ne țin departe de iubirea pe care ne-o dorim.

Iubirea este sursa întregii rodnicii din viața noastră, temă strâns legată și de binecuvântările aduse de Sânziene, ogoarelor, ființelor și sufletelor noastre. Binecuvântarea de a înflori și a rodi îmbelșugat este activată cu adevărat doar acolo unde iubirea domnește în întreaga ei regalitate și frumusețe. De aceea, scopul ritualului nostru din seara de 24 iunie este acela de a restaura rolul iubirii în viețile noastre prin dizolvarea barierelor pe care le avem în interiorul nostru în acest sens.

Atelierul va avea loc pe platforma Zoom, în 24 iunie, de la ora 19:00, cu o durată de aproximativ 2 ore.

Facilitator: Monica Daniela Gaitanaru – primul formator român acreditat de către Școala Internațională Georges Colleuil în Referențialul Arhetipurilor Personale; psihoterapeut cu multiple specializări și cu o experiență în domeniul psihologiei și dezvoltării personale de peste 12 ani.

Taxa de participare: 170 ron.

*Membrii comunității ”Călătorie spre Soarele Interior” (grup de Facebook) beneficiază de o reducere de 10% la acest eveniment.

Înscrieri la: contact@psihologieanalitica.ro

Add A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.