Atelierul de reCreare

Escher_meets_Mona_by_FinalFantasyEva“A treia cafea” vă propune un nou proiect: Atelierul de reCreare. Este vorba despre o platformă de servicii dedicate efortului de a vă regândi prezenţa în lume. Prin el, ne vom ocupa de încotroul vostru. Vom face acest lucru ţinând cont de resursele pe care le aveţi la dispoziţie. Acele calităţi pe care fie le-aţi îngropat adânc, fie nu le valorificaţi cum trebuie. Ceea ce vă propunem nu este nici dezvoltare personală, nici consiliere vocaţională. Se apropie, dar nu le simţim ca fiind chiar acelaşi lucru.

Imaginaţi-vă că sunteţi posesorul unei companii care apelează la serviciile unei agenţii de branding şi de comunicare. Aveţi nevoie de ameliorarea sau de mai buna determinare a imaginii acesteia. Căutaţi construirea unei strategii de comunicare capabile să contureze mai bine direcţia de dezvoltare a afacerii voastre. Doar că aici este vorba despre parcursul vostru profesional sau despre proiectul chemării personale. Capitalul pe care îl vom gestiona sunt calităţile voastre. Marca sau emblema personală sunt experienţa de până acum şi promisiunile sau proiectele neîmplinite. Nu vă propunem nici formule miraculoase, nici reţete spectaculoase în şapte paşi, nici teorii ale conectării cu absolutul neştiut din noi, nici străvederi misterioase ale propriului drum.  Vom pune la dispoziţie doar un amestec de discernământ bine antrenat şi de intuiţie creatoare cultivată cu răbdare. Voi sunteţi compania, noi suntem agenţia de branding. Lucrând împreună putem provoca în timp şi cu răbdare prilejul unei mai bune aşezări pe cale.

andrei-gaitanaruDe acest proiect se va ocupa Andrei Găitănaru. O face din perspectiva convergenţei diverselor experienţe acumulate: publicistică, consiliere şi expertiză în strategie de comunicare, cercetare academică,  copywriting, seminarii şi conferinţe desfăşurate în context academic. Şi pentru că, de curând, a absolvit un curs de perfecţionare în domeniul consilierii în dezvoltare personală a decis că a venit momentul proiectului Atelierul de reCreare.

Pentru programarea unor ședințe de consiliere sau pentru detalii suplimentare ne puteţi scrie la contact@atreiacafea.ro sau ne puteţi suna la 0743.222.770.

Lasă un comentariu