Feedback „Poveste în dar” – Elena-Doina Petroaie

Elena-Doina Petroaie:

Proiectul «Poveste în dar» mi-a dat ocazia să întâlnesc oameni minunați, talentaţi şi cu suflete mari, ce s-au implicat total în realizarea şi buna desfăşurare a lui. A fost o bună ocazie de a-mi perfecţiona abilităţile de lucru în echipă şi cele de a relaţiona cu cei din jurul meu.

Îmi place să cred că munca noastră, de «simpli» voluntari în acest proiect a avut un ecou însemnat în viitorul lui Angelo, influenţându-l pozitiv.

Atelierele (teatru, pictură, creare poveşti, încondeiere ouă, recycleart) au fost un succes. Conducatoarele lor (Francesca Maria Dogaru, Georgiana Vlahbei, Monica Daniela Găitănaru şi Oana Popescu) au făcut o treabă bună în a-i îndruma pe participanţii de toate vârstele ce au umplut Clubul Ţăranului în zilele 1-3 aprilie. Ei au realizat piese deosebite ce au putut fi cumpărate de către vizitatorii Muzeului Ţăranului, clienţii lubului Ţăranului sau părinţii, prietenii celor ce au participat la aceste ateliere, ajutând la crearea unui viitor mai bun pentru Angelo, micul nostru violonist.

Sper din suflet ca povestea lui sa aibă un final fericit, pentru că fiecare dintre noi poate contribui la realizarea acestui lucru.

Mulţumesc pentru că mi-aţi dat ocazia să mă implic în proiectul «Poveste în dar». Sper să particip la urmatoarele proiecte şi evenimente lansate sau sprijinite de «A treia cafea».