Zeițele din fiecare femeie (7 aprilie)

Dacă ai avut vreodată senzaţia că eşti mai mult decât ceea ce ştii momentan despre tine, mai mult decât ceea ce manifeşti sau mai mult decât cred ceilalţi că eşti; dacă ai sentimentul că există încă zone neexplorate în propria ta fiinţă şi dacă vrei să arunci o privire către faţa nevăzută a ceea ce eşti, te invit să descoperim împreună Zeiţele care îţi guvernează atât universul interior, cât şi pe cel exterior.

Există femei care simt nevoia de a aparţine până la contopire bărbatului lor, dar şi femei care ştiu să îşi afirme puterea mai presus de orice obstacol. Există femei care pot să deschidă cerurile, dar şi femei înrobite de propria senzualitate. Există femei materne până la sacrificiu, dar şi femei care-şi preţuiesc cu ardoare libertatea. Există femei preotese, dar şi femei amazoane. Există femei în care freamătă dorinţa de a şti cine sunt, dar şi femei inconştiente de propria feminitate.

Vă invit să cunoaştem împreună zeiţele din fiecare femeie, cele care ne guvernează fiecăreia felul propriu de a fi, pentru a le putea onora aşa cum se cuvine şi pentru ca, prin intermediul lor, să devenim mai complete. Pentru că o femeie nu poate fi întreagă decât atunci când este pe deplin conştientă de toate atât de atuurile, cât şi de vulnerabilităţile sale.

Zeițele despre care vorbim sunt imagini feminine care locuiesc în inconştientul umanităţii de mii de ani. Ele diferă una de cealaltă, fiecare având atât trăsături pozitive, cât și potențial negative. Zeițele reprezintă tipare ale feminităţii impregnate cu mai multă putere și diversitate comportamentală decât li s-a permis femeilor obișnuite să manifeste de-a lungul timpului. Ele sunt frumoase și puternice. Ele sunt motivate de lucrurile pe care le prețuiesc și reprezintă modele arhetipale inerente care punctează cursul vieții unei femei.

Acest seminar este dedicat tuturor acelora care sunt deschise să se bucure plenar de propria feminitate.

Program

Acest eveniment va avea loc sâmbătă, 7 aprilie, de la ora 9:30 la 17:30, cu câteva pauze de ceai sau cafea şi o pauză de masă, în jurul prânzului.

Locaţia unde se va desfăşura workshop-ul este situată pe Calea Victoriei, nr. 21-23, la etajul 4 (deasupra casei de moda Venus).

Acest workshop este gândit cât se poate de interactiv – conţine multe activităţi practice, încurajând implicarea tuturor simţurilor, cât şi stimularea celor mai importante puncte energetice prin intermediul unor elemente de dans oriental (care au inclusiv rolul de a remedia dezechilibrele hormonale), în care călăuză ne va fi o dansatoare cu o adevărată chemare pentru acesta artă.

Preţul workshop-ului este de 150 lei.
Se oferă garanţie totală: dacă în urma workshop-ului consideraţi că nu vi s-au confirmat aşteptările, vă vom returna întreaga sumă.

În preţ sunt incluse apa, cafeaua şi ceaiurile care vor fi servite în timpul pauzelor.

Pentru detalii şi înscrieri, ne puteţi contacta pe adresa de e-mail office@atreiacafea.ro sau telefonic: 0746107106.