Cadou de 1 iunie: Reconectarea la copilul interior

Minunatelor și minunaților,
Cu ocazia zilei de 1 Iunie, v-am pregătit un dar de suflet care să vă permită reconectarea la Copilul Interior într-un mod cât mai vindecător și eliberator.

Copil - 1 iunie 2021

RECONECTAREA LA COPILUL INTERIOR

Îți ofer o meditație înregistrată cu multă iubire și tâlc pentru a te ajuta să ajungi la rădăcina blocajelor tale, a conflictelor interioare și a rănilor ce te împiedică să te bucuri pe deplin de energia vitală și plină de daruri a Copilului tău Interior. Prin intermediul acestei meditații vei semăna în solul sufletului tău intenția de vindecare a obstacolelor tale interioare, de reconectare la creativitate și la libertatea de a fi.

CINE ESTE COPILUL INTERIOR și DE CE ai nevoie de el ca aliat în propria poveste?

Copilul interior

  • Conform lui Carl Gustav Jung, părintele psihologiei analitice, fiecare dintre noi purtăm în interiorul nostru anumite arhetipuri (modele universal umane) care ne guvernează, în funcție de modul în care le trăim, comportamentele, trăsăturile de caracter sau felul în care funcționăm în diferite aspecte ale vieții. Printre aceste arhetipuri se află și Copilul Interior, Bătrânul Înțelept, Marea Mamă, Războinicul, Preotul, Îndrăgostitul etc.
  • Copilul Interior este păstrătorul bucuriei pure, el ne este cel mai de preț aliat în reconectarea la creativitate, joc, spontaneitate, libertate de exprimare, prospețime a ființei, curaj, entuziasm, curiozitate, uimire, îndrăzneală, miracol.
  • Un Copil Interior rănit, reprimat, chircit în propria durere, captiv în suferința produsă de propriile răni, oprit din avântul său către viață de voci parentale prea exigente, un astfel de copil interior devine o frână fundamentală în calea evoluției noastre. Fricile lui ne blochează curajul de a ne afirma propriile dorințe, nevoi, obiective sau țeluri. Un copil interior care a învățat că nu merită, nu poate sau nu are dreptul să fie ori să își dorească mai mult, ne va opri încă dinainte de a face primul pas spre orice chemare a inimii noastre. Frica lui poate fi paralizantă.

Privire copil

  • De aceea, pentru a putea redobândi starea de grație, relaxare și libertate în propriile vieți, avem nevoie să începem cu vindecarea Copilului Interior de toate fricile și conflictele care îl parazitează, îngrădindu-i libertatea și bucuria.

Darul meu pentru tine are exact această miză de a-ți alina, mângâia și elibera Copilul Interior la lumina focului sacru al propriului Sine.

Te invit, așadar, cu multă iubire să accesezi darul meu, înscriindu-te la newsletter-ul psihologieanalitică.ro.

Copil alergând