Definiție: Prin „site” denumim site-ul https://psihologieanalitica.ro/, cu toate subpaginile acestuia (de forma https://psihologieanalitica.ro/pagină), și toate subdomeniile acestuia (de forma https://subdomeniu.psihologieanalitica.ro/).

Definiție: Prin „deținător” definim Cabinet Individual de Psihologie Găitănaru Monica Daniela, CUI: 31976701, deținător al site-ului de mai sus.

Scop: Prin utilizarea site-ului și prin folosirea materialelor prezentate pe site (fie ele găzduite pe site sau pe site-uri externe), sunteți de acord cu termenii și condițiile de mai jos.

Despre responsabilitatea asupra conținutului site-ului

Informația oferită:

  • nu este în mod obligatoriu atotcuprinzătoare, completă, corectă sau actualizată;
  • poate conține greșeli;
  • poate conține legături web spre alte sit-uri asupra conținutului cărora deținătorul nu deține nici un control și pentru care nu își asumă nici o responsabilitate;
  • este exclusiv de natură generală și nu se raportează la cazuri particulare;
  • poate fi schimbată în orice moment, fără nicio notificare prealabilă;
  • poate fi ștearsă oricând de pe site;
  • este pur informativă, ar trebui să fie percepută de forma unui eseu, gânduri puste în online, și nu este destinată aplicării informațiilor în sens personal sau profesional.

deținătorul nu își asumă nici o răspundere în cazul în care anumite informații sunt furnizate cu întârziere, sunt pierdute, șterse sau nu pot fi stocate pe server din orice motive. De asemenea, nu își asumă nici o răspundere pentru consecințele care pot apare datorită întârzierii, pierderii sau inexactității informațiilor publicate sau existente în prezentul site. Mai mult decât atât, deținătorul nu răspunde pentru problemele care pot apărea în urma folosirea informațiilor de pe site.

Despre site: site-ul poate oricând și fără notificare prealabilă:

  • să fie oprit;
  • să fie modificat din punct de vedere al conținutului, designului, structurii;
  • să fie mutat pe alt server sau alt domeniu.

Utilizatorii vor folosi informațiile furnizate în cadrul secțiunii exclusiv pe propria răspundere. În cazul unei daune generate de utilizarea informațiilor furnizate utilizatorii acceptă că deținătorul va fi absolvită de orice răspundere. De asemenea, pentru orice tip de conținut din site (text, video, imagine, prezentare, fișier de descărcat), deținătorul nu va putea fi trasă la răspundere pentru eventualele pagube, de orice natură, provenite din folosirea acelui conținut.

Noțiunea de neangajare a răspunderii nu se răsfrânge și asupra obligației deținătorului de a respecta legislația în vigoare și nu poate exclude obligațiile deținătorului impuse de lege.

Despre linkurile externe, materialele provenite din terțe părți (de exemplu, imagini preluate de pe alte site-uri, clipuri video postate de pe alte site-uri, linkuri către alte site-uri) și comentariile de pe site: deținătorul nu se identifică în mod necesar și nu își asumă răspunderea pentru opiniile și viziunile exprimate în materialele de pe site și/sau în comentariile utilizatorilor site-ului. De asemenea, deținătorul își rezervă dreptul de a nu publica, de a șterge sau refuza orice comentariu sau material care aduce prejudicii grave de orice natură la adresa unui alt utilizator sau persoane, ori ale cărui idei sunt complet în afara conceptului general al site-ului, ori care contravin valorilor de bază prezentate pe site. De asemenea, linkurile din site către alte site-uri (site-uri externe), imaginile, prezentările, documentele sau clipurile de pe alte site-uri nu sunt aprobate, verificate sau autorizate de deținătorul. deținătorul nu își asumă nicio responsabilitate pentru acele resurse.

Precizări finale: deținătorul își rezervă dreptul de a modifica și actualiza aceste condiții in orice moment. Modificările devin efective de la momentul publicării lor pe site.

Înscrieri cursuri:

Termenii si conditiile de mai jos se refera la inscrierile in cadrul site-si participarea la cursurile si evenimentele pe care le organizam perioadic. Pentru a avea toate informatiile legate de conditiile inscrierii si participarii la evenimentele organizate sau promovate de psihologieanalitica.ro, va rugam sa cititi cu atentie cele de mai jos. In cazul în care aveti intrebari sau nelamuriri, va rugam sa ne contactati la datele din pagina de contact »

Prin completarea si trimiterea formularului de inscriere ce apare pe site cursantul se inscrie la cursurile sau evenimentele care figureaza in programa fundatiei, si raspunde pentru corectitudinea datelor furnizate de el. Adresa de e-mail sau numarul de telefon indicat gresit atrage dupa sine neinregistrarea inscrierii, dat fiind faptul ca fundatia nu poate contacta cursantul.

Pretul atelierelor şi conferinţelor:

Toate preturile afisate pe site sunt in RON si, in cazul atelierelor, sunt exprimate per modul (numar total sedinte la cursuri, inclusiv materiale de lucru, unde este cazul). Locurile la cursuri si evenimente de pe site-ul psihologieanalitica.ro sunt disponibile in limita locurilor existente in sala de curs.

Modalitati de plata pentru ateliere sau conferinţe:

Plata in numerar

Plata in numerar se face in lei, integral, la achitarea atelierului/ evenimentului la locaţia desfăşurării acestuia care poate varia în funcţie de numărul participanţilor şi de tematica abordată.

Conditii de returnare a taxei de participare la ateliere sau evenimente:

Returnarea taxei de curs se poate face numai daca retragerea (anuntarea in scris a imposibilitatii de a participa la curs /eveniment) este anuntata cel tarziu cu 3 zile inainte de data de incepere/ data evenimentului.

In cazul in care retragerea se face dupa inceperea cursului, suma aferenta taxei de curs nu se returneaza, deoarece locurile la ateliere sunt limitate si taxele reprezinta costurile pentru realizarea atelierelor inclusiv onorariul lectorului si materialele de curs.

Obligatii:

Pentru a oferi informatii actualizate psihologieanalitica.ro va realiza periodic modificari in continutul site-ului, schimbarile referindu-se la informatii despre articole, evenimente, descrieri, poze, preturi etc. Preturile de pe site se pot modifica in functie de costurile aferente fiecărui atelier sau eveniment.

Psihologieanalitica.ro nu este raspunzatoare pentru prejudiciile generate de conexiunea de internet, in utilizarea, copierea sau afisarea continutului site-ului declinandu-si de asemenea raspunderea, pentru orice dezavantaje care pot surveni din cauza unor erori de software sau alte defectiuni tehnice aparute la server.

Politica de confidentialitate:

Psihologieanalitica.ro se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu cursantii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia. Psihologieanalitica.ro va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind articolele şi evenimentele de pe site si a trimiterii prin mail de newslettere.