Ultima actualizare: 19 ianuarie 2022

1. Definiții generale și scop

Site – înseamnă site-ul https://psihologieanalitica.ro/, cu toate subpaginile acestuia (de forma https://psihologieanalitica.ro/pagină), și toate subdomeniile acestuia (de forma https://subdomeniu.psihologieanalitica.ro/).

Deținător al Site-ului – este Cabinet Individual de Psihologie Găitănaru Monica Daniela, CUI: 31976701, denumit alternativ și Prestatorul.

Utilizator – este orice persoană care accesează Site-ul https://psihologieanalitica.ro/, indiferent de motiv și care are sau obține acces la conținutul Site-ului sau la materiale/ servicii/ produse prin intermediul Site-ului, independent de crearea si utilizarea unui cont pe Site.

Prin navigarea pe Site sau prin folosirea Site-ului (care implică, după caz, înscrierea la un curs/eveniment/atelier/program de dezvoltare personală, completarea unui formular de contact, transmiterea unui comentariu la un articol, efectuarea unei programări pentru o ședință de consiliere/ mentoring/ terapie etc.) sunteți de acord cu Termenii și Condițiile descrise mai jos. Acest document reprezintă cadrul contractual între dumneavoastră și Deținătorul Site-ului. Vă recomandam parcurgerea Termenilor și conditiilor înainte de a naviga și de a interacționa cu Site-ul nostru.

De asemena, va recomandăm să citiți și Politica noastră de confidențialitate și Politica cookie înainte de a naviga pe Site sau a vă înscrie la un curs/ eveniment/atelier/program de dezvoltare personală/ înainte de a ne contacta prin formularele online/ e-mail/ telefonic/ sau de a face o programare online.

Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni și condiții sau cu Politica de confidențialitate și Politica cookie, vă rugăm să nu utilizați acest Site.

Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica fără notificare prealabilă acești Termeni și conditii. De asemenea, ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica atât conținutul, cât și structura Site-ului în orice moment și fără preaviz.

Serviciilor accesate de dumneavoastră li se vor aplica termenii care sunt în vigoare la momentul completării formularelor de comandă/ înscriere. Accesând Site-ul nostru veți avea acces la cea mai recentă versiune a Termenilor și condițiilor.

Pentru orice nelămurire în legătură cu conținutul Site-ului, ne puteți contacta cu încredere la contact@psihologieanalitica.ro. Vom face eforturi să vă răspundem în cel mai scurt timp.

2. Reguli de bază privind utilizarea Site-ului

Utilizatorii Site-ului:

  • vor folosi acest Site exclusiv pentru accesarea informațiilor și serviciilor oferite;
  • vor respecta drepturile de proprietate intelectuală cu privire la orice informație regăsită pe acest Site sau la care au acces prin intermediul Site-ului;
  • nu vor desfășura acțiuni care ar putea aduce orice fel de prejudiciu de imagine sau de orice altă natura Site-ului, deținătorului Site-ului;
  • vor furniza informații reale, complete și actualizate în interacțiunea cu Site-ului (în cadrul înscrierilor la newsletter sau cursuri sau evenimente/ completării formularelor etc);
  • nu vor furniza informații false sau frauduloase;
  • vor avea o conduită corespunzătoare fără a aduce atingere drepturilor deținătorului Site-ului sau colaboratorilor acestuia.

Ne rezervăm dreptul de a bloca accesul oricărui Utilizator care încalcă regulile de mai sus și de a ne adresa autorităților competente pentru recuperarea prejudiciilor cauzate.

3. Proprietate intelectuală

Întregul conținut al Site-ului este proprietatea intelectuală a Deținătorului Site-ului. Site-ul va fi folosit de către Utilizatori doar pentru informare sau înscrierea la cursuri sau evenimente/ /ateliere/programe de dezvoltare personală / programarea la ședințele de consiliere/ mentoring/ terapie.

Orice conținut incluzând, dar fără a se limita la articole, podcasturi, orice materialele aferente cursurilor sau oricaror servicii prezentate pe Site (texte, conținut audio și video, elemente de grafică, mărci, imagini) sunt proprietatea intelectuală a Deținătorului Site-ului.

Tehnicile și materialele prezentate în aceste cursuri sunt oferite doar spre a fi folosite în scop strict personal de către participantul la cursuri/ evenimente, individual.

Conținutul acestor materiale nu se poate reproduce sub un niciun format fizic sau digital (audio, video, text etc.).

Conținutul cursului și al materialelor de curs nu se poate publica gratuit și nici nu se poate comercializa pe nicio rețea de socializare, site, sub forma de carte, broșură, revistă sau magazin online sau offline, în nume personal sau în numele altor entitati decât Holistic Restart.

Conținutul cursului și al materialelor se poate utiliza doar pe această platformă.

Constituie infracţiuni şi se pedepsesc potrivit legislației în vigoare pe teritoriul României (Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe) următoarele fapte comise fără autorizarea sau consimţământul titularului drepturilor:

  1. însușirea fără drept, în întregime sau în parte, a operei unui alt autor şi prezentarea acesteia ca o creaţie intelectuală proprie;
  2. reproducerea operelor sau a produselor – însemnând orice încercare de copiere, integrală sau parțială;
  3. comercializarea, închirierea sau alte forme de disctribuire;
  4. realizarea de opere derivate – însemnând orice exprimare similară care să imite ordinea cuvintelor, frazelor, sintagmelor sau paragrafelor din aceste materiale sau orice formă de parafrazare, citare sau rezumare a conținutului inclus în acest curs.

Întregul Site, precum și materialele prezentate prin intermediul Site-ului, sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, iar pentru orice încălcare a proprietății intelectuale, ne rezervăm dreptul de a sesiza instanțele de judecată competente pentru recuperarea integrală a prejudiciului, precum și de a depune o plângere penală la organele judiciare pentru tragerea la răspundere penală a făptuitorului.

4. Cursuri / evenimente – cum mă înscriu/cumpăr online

Pentru înscriere la cursuri/evenimente este recomandata crearea unui cont.

Cursurile nu sunt transmisibile și orice încercare de divulgare neautorizată sau comercializare a acestora se opune legislației privind proprietatea intelectuală și se sancționează conform actelor normative în vigoare.

Butonul de înscriere/ achiziționare este amplasat pe pagina de prezentare a fiecărui curs/eveniment/serviciu/produs, sub detaliile despre curs/ eveniment/serviciu/produs.

Înainte de a vă înscrie/angaja pentru plată, vă rugăm să citiţi cu atenţie detaliile: domeniul, descrierea cursului/evenimentului, prezentarea trainer/specialist, data de începere (perioada de derulare), frecvenţa, vârsta minimă cursant, taxa de curs/eveniment/serviciu/produs, modul de desfăşurare şi număr maxim de locuri la curs/eveniment (unde este cazul).

Pentru a vă înscrie la un curs/ eveniment sau să achiziționați un produs digital/ serviciu al Deținătorului Site-ului, trebuie să daţi click pe butonul de înscriere/ achiziționare şi să completaţi câmpurile care figurează în mesajul de înscriere/ invitație spre cumpărare serviciu/produs.

Comenzile efectuate pe Site vor fi confirmate printr-un e-mail de înregistrare primit după finalizarea comenzii. Materialele aferente cursurilor/evenimentelor la care Utilizatorii Site-ului se înscriu pot fi trimise uneori pe adresa de e-mail furnizată de Utilizator. Este deosebit de important ca această adresă de e-mail să fie una reală.

Cursurile sunt în format text / audio / video / realizate prin mijloace de online meeting și materialele aferente acestora vor fi disponibile pe platforma (cu acces prin intermediul unei parole) sau vor fi transmise catre utilizator pe e-mail.

5. Preţul cursurilor/evenimentelor/serviciilor/produselor

Toate preţurile afişate pe Site sunt în lei şi, în cazul cursurilor/evenimentelor, sunt exprimate per modul (număr total şedinte la cursuri, inclusiv materiale de lucru, unde este cazul).

Prețurile pot fi modificate oricând, iar o astfel de modificare va înlocui orice alte prețuri afișate anterior pe Site, cu excepția cursurilor/ evenimentelor în desfășurare deja achitate.

În cazul plăților online, Deținătorul Site-ului nu este și nu poate fi ţinut responsabil pentru niciun alt cost suportat de Utilizator în plus față de preţul serviciului achiziţionat incluzând, dar fără a se limita la, comisioane de transfer ori de conversie valutară aplicate de către banca emitentă a cardului Utilizatorului, în cazul în care moneda de emitere a cardului diferă de moneda în care se efectuează vânzarea.

6. Modalităţi de plată

Pentru cumpărarea de cursuri/evenimente modalitatea de plată este plata cu cardul.

Plățile prin intermediul cardurilor de debit sau credit sunt procesate de către https://netopia-payments.com/, partenerul Deținătorului Site-ului în procesarea acestor plăţi. Comunicarea cu procesatorul se face prin intermediul unei conexiuni securizate SSL, datele transmise fiind criptate. Toate informaţiile privind cardul vor fi prelucrate exclusiv de către procesatorul de plăţi.

Achitarea serviciilor/ produselor de către Utilizator reprezintă momentul de încheiere a contractului dintre Utilizator si Deținătorul Site-ului.

Odata cu lansarea comenzii se considera ca Utilizatorul comparator accepta termenii si conditiile prezentate, valoarea acestora fiind aceeasi cu cea a unui contract valabil incheiat.

7. Produsele digitale

Produsele digitale se transmit doar în format electronic (pe adresa de e-mail specificată în comandă), deci nu se prezintă sub formă unor produse fizice, care să fie livrate Utilizatorului. Plata pentru produsele digitale se face exclusiv online (prin card bancar), plata ramburs nefiind posibilă.

În măsura în care Utilizatorul a primit produsul digital, în conformitate cu comanda plasată pe Site, se va considera că serviciul pe care Deținătorul Site-ului s-a obligat să îl presteze a fost îndeplinit și acceptat de Utilizator.

În situația în care Utilizatorul achiziționează un produs digital care nu este compatibil cu dispozitivul și/sau această incompatibilitate este specificată în mod public pe Site, nu va fi posibilă returnarea contravalorii produselor atât timp cât Utilizatorului i s-a livrat un produs valid.

8. Returnarea contravalorii cursurilor/evenimentelor

Contravaloarea serviciului/produsului achiziționat poate fi returnat numai în cazul în care cursul sau evenimentul respectiv este anulat (nu mai poate avea loc, Prestatorul nu poate livra materialele necesare Utilizatorului), iar participantul nu acceptă schimbul cu alt curs/ eveniment similar.

După începerea unui curs/eveniment format din mai multe module/ ședințe, retragerea participantului nu va atrage sub niciun motiv rambursarea prețului de achiziție al cursului/evenimentului.

În eventualitatea anulării unui curs/eveniment, vă rugăm să trimiteţi solicitarea dvs. pentru recuperarea contravalorii serviciilor achiziționate pe adresa de e-mail contact@psihologieanalitica.ro.

Rambursarea sumelor achitate se va efectua în maxim 15 zile lucrătoare, din momentul înregistrării solicitării prin email, la adresa contact@psihologieanalitica.ro. În solicitarea transmisă prin email, este necesar să menționați contul din care s-a efectuat plata online, pentru a se returna suma, în același cont.

Pentru a înlătura orice îndoială, precizăm că nu va fi returnat decât preţul (fără alte taxe, tarife, costuri, cheltuieli suportate de cumpărător cu ocazia cumpărării acestuia).

9. Programări la ședințe de terapie/ consiliere/ coaching & mentoring

Prin intermediul Site-ului puteti programa sedințe de terapie (terapie de grup, terapie individuala)/ consiliere/ coaching & mentoring. După ce ați ales serviciul pe care doriți să îl comandați și ați completat formularul de inscriere, programarea va fi transmisă către Deținătorul Site-ului.

Formularul va fi completat cu datele programării: numele, prenumele, numărul de telefon, adresa de email, număr de participanți.

În situația în care programarea este realizată online și dacă ne-ați furnizat o adresă de e-mail valabilă, veţi primi un e-mail de confirmare. În cazul în care, dintr-un motiv anume, nu putem aproba solicitarea de programare (de ex, dacă a fost acceptată o altă programare pentru aceeași oră), vă anunţăm în cel mai scurt timp.

După completarea formularului de inscriere, trebuie sa efectuați plata conform indicațiilor din emailul primit, pentru a beneficia de serviciile la care v-ați înscris.

În cazul în care nu putem să realizăm ședința la data și ora solicitată, dar plata s-a realizat deja, vom proceda la rambursarea sumei sau reprogramarea ședintei.

Programarea se va realiza după procesarea cu succes de către noi a solicitării trimise de dumneavoastră și după ce efectuați plata ședinței / ședințelor. E-mailul/ numărul de telefon comunicat de dumneavoastră va fi folosit pentru a confirma faptul că ședința va avea loc sau pentru a vă oferi detalii privind modul în care se va desfășura ședința de terapie de grup, inviduală la care participați. Asigurati-vă că e-mailul/ numarul de telefon comunicat în completarea formularului este corect.

Contractul între noi se va încheia în momentul în care programarea este acceptată de noi și plata a fost realizată.

10. Condiții specifice serviciilor prestate

Consilierea psihologică sau serviciile similare vă oferă garanția confidentialității. Nicio informație divulgată de Utilizatori în cadrul unui curs/ eveniment/ unei ședințe de consiliere psihologică nu va fi făcută publică, cu excepția situațiilor percepute ca având un grad mare de risc de pentru viața sau siguranța propriei persoane sau oricarei alte persoane.

Informațiile preluate în vederea elaborării anumitor spețe terapeutice / realizării unor studii de caz în scop academic sau publicistic, vor fi folosite întotdeauna cu asigurarea anonimizării identității subiecților vizați de informațiile în cauză.

Raspunderea pentru veridicitatea datelor și informatiilor pe care le furnizați în cadrul cursurilor/ evenimentelor/ ședințelor vă aparține în întregime.

Informațiile oferite de către Deținătorul Site-ului sunt de tip consultativ. Modul în care valorificați aceste informații constituie răspunderea dumneavoastră integrală.

11. Limitarea răspunderii

Deținătorul Site-ului nu răspunde sub nicio formă pentru serviciul de procesare a plăților cu cardul. Acesta nu este responsabil pentru niciun fel de eroare și/sau fraudă decurgând din, sau în legatură cu acest serviciu.

Prestatorul nu își asumă răspunderea pentru rezultatele obținute de participant în urma parcurgerii cursului, acestea depinzând de implicarea și motivația fiecărui participant. Prestatorul nu poate fi tras la răspundere pentru neatingerea unui anume rezultat dorit de participant.

12. Fraudă

În scopul accesării și utilizării anumitor secțiuni ale Site-ului poate fi necesară crearea unui cont personal. Utilizatorul înțelege să își asume integral responsabilitatea pentru toate și oricare dintre activitățile realizate prin intermediul contului pe care îl deschide pe Site și, în consecință, este responsabil să asigure securitatea parolei contului sau a altor date de acces.

În cazul în care securitatea contului pe care îl dețineți este compromisă, Deținătorul Site-ului nu poate fi ținut responsabil pentru daunele care vă sunt cauzate sau care sunt cauzate terților de orice fel, prin utilizarea neautorizată a contului.

13. Forța majoră și cazul fortuit

Nu vom fi trași la răspundere pentru niciun fel de întârzieri sau nereușite în îndeplinirea serviciilor noastre, dacă intervine un caz de forță majoră sau un caz fortuit. Forța majoră și cazul fortuit includ, dar nu se limitează la, schimbări în legi sau reglementări, accidente, boli, acte teroriste, incendii, cutremure, accidente nucleare, inundații, greve, acte ale hackerilor sau furnizorilor de servicii de internet, stari de urgenta declarate de autoritati. Forța majoră sau cazul fortuit vor fi comunicate în cel mai scurt moment Utilizatorului.

14. Notificări

Utilizatorul este de acord ca toate comunicările efectuate în baza prezentului Contract să aibă loc prin intermediul emailului. Suplimentar, Prestatorul are dreptul să folosească și alte metode de transmitere (prin telefon, poștă, SMS sau prin intermediul executorilor judecătorești) a comunicărilor sale către Utilizator.

Părțile convin că toate comunicările în legătură cu prezentul Contract se vor efectua la următoarele adrese:

Pentru informatii suplimentare, ne puteți contacta oricând la adresa de e-mail contact@psihologieanalitica.ro.