Eclipsa totală de Soare: Fii Suveran în propriul regat și vindecă-ți relația cu autoritatea!

View Calendar
3 December 2021 19:00 - 21:00 Europe/Bucharest
Online
Phone:0746 107 106
Address: Eveniment Online

Taxa de participare: 200 RON

✨Eclipsa de Soare din 4 decembrie ne invită să ne conectăm la suveranitatea noastră interioară și să ne asumăm măiestrirea propriului destin cu verticalitate și curaj, cu încredere și viziune.
✨Această Eclipsă ne amintește că suntem arhitecții propriului destin și că avem nevoie să onorăm atât dimensiunea materială, pământeană a vieții, cât și pe aceea spirituală.
✨Mesajul principal al acestui fenomen cosmic pare să fie:
Drumul către centrul ființei tale este un dans între putere și vulnerabilitate, între inteligență strategică și înțelepciune a inimii, între alegeri și renunțări, între cuvinte și tăceri, între iertare și eliberare, între încredere și luciditate, între autorizare de sine și smerenie, între abandonul eului și susținerea divină, între materie și spirit.
✨Pentru a învăța să navighezi cu cât mai multă grație printre aceste polarități ale existenței și să îți accesezi cu înțelepciune templul propriei ființe, te invit cu drag să te conectezi alături de mine la energia acestei Eclipse printr-un eveniment online în care discutăm despre semnificațiile eclipsei de soare dintr-o perspectivă psihologică, spirituală și ritualică.
👉Online, pe Zoom.
👉Înscrierile se fac la contact@psihologieanalitica.ro