Mărțișor pentru suflet – Eveniment gratuit

Te aștept cu inima deschisă să îți dăruiesc în prag de primăvară un mărțișor pentru sufletul tău prin intermediul acestui eveniment cadou pe care îl pregătesc cu multă iubire!

Pentru înscrieri puteți trimite mail la: contact@psihologieanalitica.ro sau puteți completa formularul de mai jos.

Evenimentul are loc pe Zoom, 2 Martie, între 19:00 – 21:00

Șnurul mărțișorului reprezintă împletirea polarităților vieții, succesiunea anotimpurilor, dansul energiilor feminine și masculine, armonizarea interiorului cu exteriorul, acceptarea uniunii tuturor contradicțiilor noastre într-un sens coerent.

În vechile tradiții, șnurul mărțișorului avea rol de protecție și se considera că poartă noroc, căci binecuvântați sunt toți cei ce știu să cuprindă toate paradoxurile existenței într-un tainic fir de înțelepciune ce ne călăuzește spre ieșirea din orice labirint.

Vă invit, așadar, la o călătorie în căutarea sensului spre tâlcurile tainice ale marilor mituri, pentru a ne aminti de firul magic al Ariadnei, de firul Moirelor, țesătoarele și ursitoarele vieții și de darurile Armoniei, fiica zeiței iubirii și a zeului războiului.

Vom vedea cum uniunea contrariilor naște lumină și de ce dezbinarea aduce întuneric

Mai presus de toate acestea, vom reflecta la conflictele noastre interioare și la modul în care vechile tradiții ne indeamnă să transformăm tensiunile noastre lăuntrice într-un dans al vieții și al abundenței.

Add A Comment