Pachetul Făurarului – 2 meditații ghidate + 1 eveniment

Pentru a te susține să navighezi cu inspirație și bucurie prin magia acestei luni pline de evenimente frumoase, am creat pentru tine Pachetul Făurarului, care îți permite să accesezi la un preț prietenos 3 resurse minunate pentru înflorirea inimii tale:
1. Meditația Portalul Înaltei Preotese
 • Meditație ghidată pentru facilitarea conectării cu arhetipul lunii Februarie – Marea Preoteasă.
 • Această meditație are ca beneficii conectarea cu femininul sacru, cu cartea vieții, refacerea cordonului ombilical cosmic, purificarea în lumina Sursei Divine a întregului nostru trecut, energizare intensă, experimentarea unei veritabile senzații de renaștere și accesarea unei noi linii de destin.
 • Meditația Înaltei Preotese poate fi repetată de mai multe ori pe parcursul lunii Februarie, datele cele mai prielnice fiind: 2, 11, 20 și 22.
 • Dacă o soliciți prin email, vei primi înregistrarea ei și o vei putea accesa în tihnă ori de câte ori vei simți nevoia.
 • Ea poate fi repetată și cu alte prilejuri pe parcursul întregului an, dar fiind cea mai consonantă cu zilele care au vibrația 2.
2. Meditația de conectare la Sanctuarul Iubirii
Te invit într-o călătorie ghidată spre Sanctuarul Iubirii interioare. Scopul acestei călătorii este de vindecare și de reparare a vechilor traume, tipare negative, credințe limitative și orice formă de legăminte, de toxicități, de blocaje, care te-ar putea împiedica să trăiești o iubire plenară, frumoasă, împlinitoare și sănătoasă în viața ta.
 • Te-ai săturat de realații toxice?
 • Ai obosit să-ți tot cauți prințul și să săruți doar broscoi?
 • Ai început să te îndoiești că iubirea pe care ți-o dorești chiar se poate materializa?
Atunci, poate a venit momentul să îți găsești calea către iubirea pe care o meriți cu adevărat! Poate e timpul să înveți să-ți deschizi inima și să primești larg, cu receptivitate, cu bucurie, cu permisiunea de a primi și a oferi iubire în armonie și echilibru.
 • Această meditație poate fi repetată de mai multe ori pe parcursul lunii Februarie, datele cele mai prielnice fiind: 6, 15, 22 și 24.
 • Dacă o soliciți prin email, vei primi înregistrarea ei și o vei putea accesa în tihnă ori de câte ori vei simți nevoia.
 • Ea poate fi repetată și cu alte prilejuri pe parcursul întregului an, dar fiind cea mai consonantă cu zilele care au vibrația 6.
3. Eveniment de Dragobete
24 februarie: 19:00-21:00
 • Pe 24 februarie, în calendarul tradiţiilor populare româneşti se sărbătoreşte un personaj aflat la loc de cinste în Panteonul mitologiei noastre ancestrale – Dragobetele. Asemuit cu un flăcău frumos şi iubăreţ, Dragobetele este zeul dragostei, omologul de pe meleagurile noastre al lui Cupidon din mitologia romană sau al lui Eros din mitologia greacă, sinonim şi cu Năvalnicul. Dragobetele este considerat Cap de primăvară, fiu al Babei Dochia şi cumnat cu eroul vegetal Lăzărică.
 • Pentru a ne aminti şi a reevoca vechile tradiţii şi ritualuri româneşti specifice Dragobetelui, vă invit pe 24 februarie, de la ora 19:00, să ne adunăm cu bucurie spre a celebra iubirea într-un cadru inspiraţional şi plin de tâlc. Ne vom deschide şi primeni inimile pentru a le transforma în adevărate sanctuare demne să primescă şi să ofere iubirea şi vom accesa puterea creativităţii pentru a găsi căile cele mai magnetice pentru a invoca dragostea în propriile vieţi.
Separat, costul acestor 3 resurse ar fi de 400 RON, dar achiziționându-le ca pachet, le poți accesa la doar 330 RON!
Poți solicita acest pachet la: contact@psihologieanalitică.ro.

Add A Comment