Primăvara în Templul Vieții – retragere online

Primăvara este anotimpul în care universul ne invită să renaștem împreună cu întreaga natură.
E timpul pentru regenerare, pentru prospețime, pentru noi muguri și noi cântece în Templul Vieții!
E timpul să înflorești, să te deschizi spre lumina soarelui blând care te susține cu fiecare rază în a-ți desăvârși frumusețea.
E timpul să-ți dai glas visurilor, odată cu izvoarele de munte ce se hrănesc în susur vesel și cristalin din zăpada proaspăt topită.
E timpul să îți repatriezi toate părțile ființei amorțite sau uitate în timpul lungii ierni a sufletului tău așa cum se întorc păsările din țările calde.
E timpul să îți deschizi aripile și să zbori odată cu vântul ce poartă cu el miresmele copacilor înfloriți.
E timpul! Chiar acum! E timpul tău pentru înflorire, bucurie, renaștere, iubire, celebrare a vieții în toată abundența ei de daruri!

Te invit într-o retragere revigorantă în Templul Vieții!

Ți-am pregătit o mulțime de instrumente pentru lucrările de primăvară specifice acestui anotimp și dedicate tuturor dimensiunilor ființei tale, după cum urmează:
1 – pluguri harnice pentru a ara Ogorul Manifestării – mintea ta. Tot pentru ea am pregătit și semințe roditoare, dar și îngrășăminte care să îți asigure o recoltă cât mai îmbelșugată.
2 – utilaje eficiente pentru a pregăti Fundația Vieții – inima ta. Aici vom pune temelia împuternicirii tale de a cultiva emoții hrănitoare și vindecătoare care să te susțină cu vigoare pe calea visurilor tale.
3 – binecuvântări și ofrande pentru Templul Existenței – trupul tău. Aici vom lucra cu o întreagă paletă de tehnici combinate din mai multe discipline care să îți faciliteze echilibrarea, regenerarea, fluidizarea energiilor și declanșarea procesului natural de vindecare a trupului tău.
4 – combustibil de nădejde pentru aprinderea Văpăii Divine – spiritul tău. Meditațiile, ritualurile, purificările și inițierile specifice acestei etape vor avea ca scop uniunea ta cu propriul spirit, recunoașterea lui și desăvârșirea procesului de întrupare deplină a sa.
5 – culori strălucitoare pentru realizarea Mandalei Ființei – chintesența. Aceasta va fi etapa finală de integrare și celebrare a tuturor proceselor anterioare, momentul armonizării și uniunii tuturor aspectelor tale, chiar și a contradicțiilor, paradoxurilor sau misterelor tale.

Pentru fiecare dintre primele 4 dimensiuni vom avea dedicate câte 3 zile, iar pentru a 5-a o zi.
În cele 3 zile ale primelor 4 etape vom lucra cu tehnici psihologice și spirituale, folosind metafora lucrărilor agrare de primăvară:
1. Purificare – arăm ogorul și plivim buruienile
2. Înlocuirea mecanismelor vechi cu resurse noi și sănătoase – plantarea semințelor rodnice
3. Integrare și consolidare – hrănirea semințelor noi cu îngrășământ și substanțe prielnice creșterii

După ce repetăm acest proces cu fiecare dintre cele 4 dimensiuni fundamentale ale vieții (minte, inimă, trup, spirit), creăm armonizarea lor în Mandala Ființei, ca proces de întregire și conlucrare a tuturor aspectelor noastre.
În fiecare zi vom lucra cu instrumente puternice și eficiente de introspecție, arheologie interioară, jurnaling, meditație, metode somatice, dinamizarea energiei, tehnici creative, aplicații practice, toate condimentate cu zâmbet, bucurie, entuziasm, blândețe de sine, compasiune, iertare, iubire și recunoștință.

Deschiderea programului va avea loc pe 1 martie printr-un eveniment live, cu începere de la ora 19:00 și cu o durată de 2 ore.Acesta va fi momentul tău de intrare în Templul acestei călătorii, de conectare la energia grupului, de binecuvântare al întregitului proces de renaștere, stabilirea intențiilor, expunerea tehnicilor de lucru și a modului în care se va desfășura întregul program.

Apoi, în perioada 2-14 martie vei primi zilnic materialele cu informațiile, practicile și meditațiile fiecărei zile.

În serile de 5 și 9 martie vom avea alte 2 întâlniri live, pentru activarea fiecărei secvențe de lucru din cadrul programului, dar și pentru împărtășiri, susținere, întrebări și răspunsuri.

Pe 14 va avea loc întâlnirea de încheiere și încununare a întregii călătorii.

Autor și facilitator al întregului program: Monica Daniela Găitănaru, psihoterapeut jungian, supervizor în psihoterapie analitică, formator și practician în Referențialul Arhetipurilor Personale, trainer de dezvoltare personală cu o experiență de peste 13 ani în slujba sufletului uman.

Variante de participare și costuri:
Diamant: 1300 RON – cuprinde accesul integral la program + 2 consultații individuale de explorare a tuturor posibilităților tale de renaștere și înflorire personală.
Aur: 900 RON – cuprinde accesul integral la program, cu o reducere de 200 ron pentru înscrierile achitate integral până la data de 14 februarie.
Argint: 500 RON cuprinde accesul integral la program cu participarea la întâlnirea de deschidere (din 1 martie), dar fără participarea la întâlnirile live din datele de 5, 9 și 14 martie.
*Această variantă de preț se aplică doar pentru înscrierile realizate până la data de 14 februarie.
Bronz: 400 RON – cuprinde accesul integral la program fără participarea la întâlnirile live
*Această variantă de preț se aplică doar pentru înscrierile realizate până la data de 14 februarie.

Înscieri la: contact@psihologieanalitica.ro

Add A Comment