Inițiere în Tarotul de Marsilia și Referențialul Arhetipurilor Personale

View Calendar
4 March 2022 - 6 March 2022 Toată ziua
Online
Phone:0746 107 106
Address: Eveniment Online

Taxa de participare: 800 RON, cu o reducere de 100 RON pentru cei ce se înscriu și achită integral taxa de participare până la data de 1 Februarie.

În perioada 4-6 Martie 2022, vă invit la primul modul din cadrul formării în metoda Referenţialul Arhetipurilor Personale. În cadrul acestui modul se va face iniţierea în simbolistica Tarotului de Marsilia şi în metoda de analiză şi calcul a Referenţialul Arhetipurilor Personale (RAP). Aceasta este o metodã de dezvoltare personală, intospecţie şi autocunoaştere prin intermediul arhetipurilor de Tarot.

Referenţialul Arhetipurilor Personale nu are nimic în comun cu tehnicile divinatorii asociate în mod curent cu jocul de Tarot, întrucât scopul său nu este acela de ghicire a viitorului, ci de a ne îndruma spre o cunoştere de sine cât mai relevantă, în vederea construirii poveştii personale într-un mod conştient, asumat şi liber de orice condiţionări sau blocaje prealabile.

În cadrul acestui modul vom studia:

1 Iniţierea în metoda Referenţialul Arhetipurilor Personale
2 Simbolistica arcanelor majore din Tarotul de Marsilia
3 Aprofundarea caselor 1 – 13 din Referenţial
4 Cum calculam şi analizăm un Referenţial al Arhetipurilor Personale
5 Primele baze de interpretare
La finalul acestei sesiuni, pentru persoanele interesate de o formare completă şi de obţinerea acreditării ca practician al metodei RAP, va fi stabilit un calendar cu datele în care se vor desfăşura stagiile următoare..

Programul modulului introductiv este următorul:

• 4 Martie: 17:00-21:00
• 5 Martie: 10:00-18:00
• 6 Martie: 10:00-18:00


Detalii şi înscrieri la: contact@psihologieanalitica.ro.

Workshop-ul se va desfășura online (pe platforma Zoom).

Numărul de locuri este limitat şi înscrierea se va face în ordinea primirii scrisorilor de intenţie împreuna cu dovada plății avansului de 400 RON.