Atelier de auto-revelare: Poartă-ţi feminitatea cu stil şi conştientizare! (7 martie 2014)

coco-chanel-note-the-verdura-cuff-one-of-a-pairExistă femei care simt nevoia de a aparţine până la contopire bărbatului lor, dar şi femei care ştiu să îşi afirme puterea mai presus de orice obstacol. Există femei care pot să deschidă cerurile, dar şi femei înrobite de propria senzualitate. Există femei materne până la sacrificiu, dar şi femei care-şi preţuiesc cu ardoare libertatea. Există femei preotese, dar şi femei amazoane. Există femei în care freamătă dorinţa de a şti cine sunt, dar şi femei inconştiente de propria feminitate. Vă invităm să explorăm împreună aspectele arhetipale feminine, cele care ne guvernează fiecăreia felul propriu de a fi. Este important să le cunoaştem pentru a le putea onora aşa cum se cuvine atât la nivel sufletesc, cât şi la nivel de atitudine şi stil vestimentar. Pentru că o femeie nu poate fi completă decât atunci când este pe deplin conştientă de toate atuurile şi vulnerabilităţile sale.

Arhetipurile despre care vorbim sunt imagini feminine care locuiesc în inconştientul umanităţii de mii de ani. Ele diferă una de cealaltă, fiecare având atât trăsături pozitive, cât și potențial negative. Zeițele ce stau la baza arhetipurilor reprezintă tipare ale feminităţii impregnate cu mai multă putere și diversitate comportamentală decât li s-a permis femeilor obișnuite să manifeste de-a lungul timpului. Ele sunt frumoase și puternice. Ele sunt motivate de lucrurile pe care le prețuiesc și reprezintă modele arhetipale inerente care punctează cursul vieții unei femei.

Acest atelier este dedicat tuturor acelora care sunt deschise să se bucure plenar de propria feminitate.

Facilitatori:

Monica Daniela Găitănaru – psihoterapeut analist jungian

Ioana Tănase – designer vestimentar

Atelierul va avea loc sâmbătă, 7 martie, între orele 10:00 şi 17:00.

Taxa de participare: 200 lei

Bonus de mărţişor: fiecare participantă va primi cadou un voucher în baza căruia va beneficia de o reducere de 25% la achiziţionarea oricăreia dintre creaţiile vestimentare ale Ioanei Tănase şi 25% reducere la o şedinţă individuală de consiliere psihologică pe tema feminităţii cu Monica Daniela Găitănaru.

Locaţia este situată pe Bulevardul Magheru, detaliile exacte le vor fi comunicate prin e-mail participantelor.

Înscrierile se pot face pe e-mail sau telefonic: monica@psihologieanalitica.ro, 0746107106.

Add A Comment