Participă la workshop-ul despre interpretarea viselor și Editura Herald te premiază!

interpretarea_jungiana_per_mareÎnscrierea la workshop-ul ”Ce ne spun visele” îți poate aduce un premiu constând într-un exemplar al cărții lui James A. Hall, ”Interpretarea jungiană a viselor” (http://www.edituraherald.ro/carti-a-z/i/interpretarea-jungiana-a-viselor-555-detail#.UpOkQtLilIF).

”Visele, numite de unii limba uitată a lui Dumnezeu, iar de altii mesaje ale diavolului, au fost timp îndelungat considerate ca semne ale viitorului. Dar credința modernă că visele sunt în mod intim asociate cu psihologia personală, atitudinile și tiparele comportamentale ale visătorului provine din munca de pionierat a psihiatrului elvetian C. G. Jung, care a arătat ca în vise inconștientul prinde viață.

În cartea de față avem un ghid practic și cuprinzător de înțelegere a viselor în lumina principiilor fundamentale ale psihologiei analitice jungiene. Modelul psihicului al lui Jung este descris concis și discutat pe baza a numeroase exemple de vise și a modului în care pot ele fi interpretate în context.”

Daryl Sharp, Inner City Books

* Alegerea câștigătorilor celor două cărți scoase la concurs se va face prin tragere la sorți chiar la prima întâlnire din cadrul workshop-ului. Înscrierile au loc până la data de 29 noiembrie 2013.

Detalii privind modul în care vă puteți înscrie la atelierul de autocunoștere și dezvoltare personală ”Ce ne spun visele”, puteți găsi aici:

https://psihologieanalitica.ro/

Comments

  1. Visele dupa Jung sint mesaje ale inconstientului care participa la ce el a numit functia transcendentala. Putin cam pretentios, termenul sugereaza o deplasare de la o pozitie psihica pseudo-patologica la una sanatoasa, integrata. Semnificatia viselor tradusa in termenii persoanei care viseaza ajuta acest proces extrem de complicat descris de Jung pe multe pagini si de aceea greu de urmarit. Deci o carte despre vise la Jung trebuie sa tina cont de toate aceste dificultati.

Add A Comment