Follow-up: Atelier de explorat vise (5 februarie – 5 martie 2013)

Fiecare vis este o șansă de a ne cunoaște mai bine. Fiecare vis deschide o ușa către universul nostru interior. Fiecare vis este un mesaj cu o semnificație anume pentru destinul nostru sufletesc.

Scopul acestui atelier este acela de a identifica punțile dintre visele noastre și realitate, pentru a face posibilă împlinirea acestui destin. Unul dintre beneficiile directe este cel de a ne dezvolta lautra creativă. Totodată, explorarea viselor ne oferă prilejul de a crea o conexiune cu partea nevăzută din noi, cu speranțele, fricile, vulnerabilitățile sau resursele adânc îngropate în lăuntrul nostru.

Acest demers ne deschide orizontul propice identificării și depășirii anumitor blocaje, impasuri sau conflicte interioare, prin înțelegerea rădăcinilor care le-au generat. Împreună vom descoperi arta de a formula întrebările potrivite pentru a scoate la lumină mesajul enigmatic al visului.

Perioada: 5 februarie – 5 martie 2013 – 5 întâlniri săptămânale, cu durata de două ore – două ore și jumătate.

Foto de la prima întâlnire – toți participanții »

Foto de la a doua întâlnire, prima grupă »

Foto de la a treia întâlnire, prima grupă »

Comments

 1. Shadow

  Mai intai de toate va salut pe toti cei de aici.
  Si acum sa incep, pt. ca nu imi place sa lungesc treburile.
  De mititel am o problema cu visele si m-am apucat sa le studiez intr-o anumita masura. Si am ajuns la urmatoarea concluzie,
  visele sant de 5 feluri:
  1-vise influentate de activitatea de peste zi
  2-vise influentate de temperatura camerei de dormit
  3-vise influentate de sunetele din camera de dormit
  4-vise influentate de autosugestie
  5-vise prin care primesti mesaje…(aceasta ultima categorie cuprinde adevaratele mesaje, transmise prin visare de catre Dumnezeu sau cei care ai slujesc lui).
  Am un jurnal de vise personale care pare desprins din filmele S.F.
  Dar nu am sa va povestesc decat unul si daca vi se pare interesant mai vb. pentru restul.
  L-am visat pe unchiul meu care a decedat ca a venit sa-mi ceara de mancare, stiam in vis ca este mort si l-am intrebat: cum de esti aici ca tu esti mort.Nu a raspuns intrebarii si a zis din nou ca vrea sa-i dau sa manance. L-am intrebat cum este acolo unde este el acum si mia spus ca nu avem voie sa stim. Bun. la 2 zile mai tarziu o visez pe nasa mea de asemenea decedata si o intreb acelasi lucru.Cum este acolo. Surpriza mare, de fapt soc pt. ca m-am trezit imediat cand am auzit raspunsul ei: , Nu ti sa spus deja ca nu aveti voie sa stiti,

 2. Cristina Moroz Brădescu

  Bună ziua. Sunt foarte interesată de “atelierul de explorat vise” și aș vrea să știu dacă organizați traininguri/workshopuri pentru psihologi și terapeuți, pînă la sfîrșitul verii. Sunt din Chișinău și ar trebui să-mi planific din timp această vizită… Mulțumesc anticipat și multă baftă.

  1. Buna ziua! Pana la sfarsitul verii nu voi mai organiza acest curs, insa cu siguranta il voi relua din toamna. Cel mai probabil ar fi pe la mijlocul lunii octombrie.
   In general, workshop-urile pe care le organizez vizeaza publicul larg, nu doar terapeutii, insa sper sa va poata fi de folos.

Add A Comment