Măști, umbre și peceți ale eului – Atelier de autocunoaștere și dezvoltare personală (29 octombrie)

În fiecare zi când mergi la seviciu porți eticheta corespunzătoare profesiei tale. Cu prietenii joci rolul pe care ți l-a distribuit grupul din care faci parte. Acasă devii părinte, soț / soție, fiu sau fiică, frate sau soră. Atunci când apelezi la un anumit serviciu devii client sau consumator.

Dar, totuși, dincolo de toate aceste ambalaje sociale în care te-au împachetat ceilalți sau tu însuși, cine ești tu? Cine te privește în fiecare dimineață din adâncul oglinzii? Ce rămâne în spatele tuturor măștilor?  Care sunt pecețile pe care le-a gravat propriul trecut în sufletul tău? Cum arată chipul tău dincolo de tot acest joc de lumini și umbre pe care îl reflectă viața asupra ta? Ce crezi că s-ar întâmpla dacă măcar preț de câteva clipe te-ai scutura de toate aceste costume și accesorii cu care garderoba destinului te-a înzestrat? Cum crezi că te-ai simți dacă, eliberat de toate acestea, ți-ai îngădui să experimentezi fie și un moment intimitatea cu tine însuți?

Eu cred că merită să îți oferi această experiență și de aceea îți propun să facem împreună primii pași înapoi către propriul sine. S-ar putea să te tulbure întrucâtva această călătorie, însă dacă îți dai voie să o trăiești în mod autentic, vei întrezări foarte curând beneficiile ei inestimabile. Nu îți cer să crezi ceea ce spun, ci te invit să descoperi personal magia întâlnirii cu tine însuți.

Structura cursului:

  1. Originile înstrăinării de sine
  2. Autorii identității tale
  3. Umbra din spatele măștii
  4. Dezvrăjire și eliberare
  5. Drumul spre centru

Atelierul începe pe 29 octombrie, de la ora 19:00 și se desfășoară de-a lungul a 5 ședințe săptămânale consecutive. În cadrul atelierului vor fi folosite tehnici creative, lucru cu simbolul, joc de rol, imaginație ghidată și tehnici de relaxare. Durata fiecărei ședințe va fi de două ore și jumătate. Atmosfera va fi caldă, relaxată, profund interactivă, confortabilă, înmiresmată cu arome de ceai fructat.

Costul atelierului este de 250 de lei și include, pe lângă participarea propriu-zisă, ceaiul și materialele pe care le vom folosi în cadrul tehnicilor creative. Studenții și persoanele cu dificultăți financiare, beneficiază de o reducere de 100 de lei.

Facilitator: psihoterapeut Monica Daniela Găitănaru.

Pentru detalii și înscrieri, puteți suna la 0746107106 sau puteți scrie pe adresa monica@psihologieanalitica.ro

Add A Comment