Meditație de întâmpinare și binecuvântare a Erei Vărsătorului prin activarea noilor coduri de lumină

Vă ofer o meditație profundă și puternică pentru a vă susține în racordarea la energia Erei Vărsătorului și a Noii Lumi ce tocmai se naște sub ochii noștri. În această meditație veți fi ghidați să vă nașteți și voi odată cu lumea cea nouă și, totodată, să participăm la nașterea acesteia prin intențiile și conectarea noastră luminoasă.

Veți primi ghidajul să vă deschideți Tunelul de Curcubeu pentru ca trecând prin el ca printr-un portal să puteți accesa și contempla vaste orizonturi de cunoaște, înțelepciune și taine ale universului necesare procesului vostru de vindecare și elevare pentru alinierea la noile vibrații. La final, vom conlucra împreună pentru vindecarea energiei planetare prin conectarea cu toți frații și surorile noastre de lumină.

Această meditație cuprinde numeroase elemente de echilibrare, armonizare și acordaj la noile vibrații bazate pe tehnici spre crearea cărora am fost ghidată de propriul proces interior de vindecare și creștere.

Să vă fie de folos și binecuvântare în această mare trecere!

Vă invit să distribuiți cât mai departe această meditație pentru a aduce inspirație și susținere cât mai multor suflete căutătoare!

Totodată, vă invit să rămânem aproape, abonându-vă la canalul meu Youtube.

Link abonare canal »

Add A Comment