Omagiu la răscruce de drumuri

Ne mai despart doar câteva zile de începutul următoarei călătorii de aprindere a celor 22 de făclii pentru trezirea Eroului interior (https://psihologieanalitica.ro/22-de-faclii-pentru-trezirea-eroului-interior-editia-lui-faurar/). Însă înainte de a porni într-o nouă aventură, țin să onorez eroii minunați care m-au însoțit în această călătorie în edițiile precendente și trăirile lor pline de autenticitate, curaj și frumusețe, pe care mi le-au împărtășit cu atât de multă generozitate.

Sunt recunoscătoare pentru fiecare dintre ei în parte și cu iubire mă înclin în fața eroismului de care au dat dovadă în și prin participarea la acest program de restart interior și de explorare adâncă și complexă a ființei lor. Le doresc drum binecuvântat în continuare în povestea lor eroică tuturor celor ce au participat deja la acest program, iar pe voi, cei ce nu ați participat încă, sper să vă inspire împărtășirile lor. 🙂

“Programul celor 22 de făclii ale Eroului interior a fost o călătorie in adâncul fiintei mele, in acele zone ale subconștientului. Am adorat acest program. Monica stie sa ghideze sa  aduca in lumina toate punctele si sferele sensibile cu multa cunoastere, intelepciune, sensibilitate, dar si tenacitate acolo unde este necesar, toate acestea pentru a ne revela strălucirea interioara, iubirea, stima de Sine, pentru a ne putea manifesta la adevăratul potential ceea ce dorim cu adevărat. Mulțumesc Monica 💛

Carmen Istrate

“Pentru mine, calatoria celor 22 de faclii a fost ca si cum as fi invatat o limba noua: limbajul iubirii, al acceptarii, al frumosului si al minunii. A fost o calatorie intensa de 22 de zile in care, prin instrumentele oferite de Monica, am simtit ca fac o adevarata “curatenie” de primavara a sufletului si a psihicului meu. Mantrele, meditatiile si sarcinile eroului au fost un izvor de intelepciune, iubire si har, niste resurse inepuizabile la care ma voi reintoarce pentru a ma infuza de blandetea si bunatatea lor. Un program a carui roade deja incep sa inmugureasca si pe care il recomand tuturor celor care doresc sa isi descopere bogatiile sufletului prin intermediul simbolurilor si arhetipurilor din tarot.”

S.R.C.

“XXII de lumini aprinse

Perpetuu, cristalin, ascuns, neșlefuit,

Se preumbla prin umbre un Sine rătăcit

Ce intuia Chemarea pe care Grația i-o semnala necontenit.

Prin luminări Celeste și aurore îmbibate pe deplin cu bunătate

Călătoria lui de aur i-a revelat că înăuntru pot avea loc toate:

 

L-a-ntâmpinat c-un zâmbet pur copilul fermecat de un Magician

Împrăștiat, dar bun cunoscător al Vieții plan,

Și, scuturat copilul de grele vitregii, încredințat Naturii pe o pajiște frumoasă

Bucăți de suflet valoroase, demult pierdute, și-au regăsit drumul spre Casă.

A ÎNVĂȚAT SĂ FIE ȘI ATÂT, ȘI PLÂNSUL ÎN IUBIRE TANDRĂ I S-A PREFĂCUT.

 

A-naintat, iar vălurile s-au scurs fluid, ca apele nestăvilite de baraje,

Redând voios sens libertății, sincronului, secretelor uitate,

Capete-ncoronate asistau și-ncurajau ce altcândva păreau miraje

Un edificiu vechi, nou construit își deschidea subtil ușile ferecate.

JOCUL DE NUANȚE VIU PRIVEA-NAINTE, CU CAPETELE-NCORONATE LAOLALTĂ DREPT PĂRINTE

 

Îndrăgostirea, sănătatea, pasiunea mișcau ușor, naiv, timid zâmbind a încântare

Se întreceau, printre parfumuri de neuitat pecetluite-n flacără și în suflare,

Cu o Caleașcă a Prințului stăpânitor, ce generos și seductiv surâde către infinit,

Dansul regal, din suflet către suflet, și conectarea simplă, Schimbarea au restabilit.

GRANIȚE NOI DINSPRE IERTARE ȘI LUMINĂ LĂSTĂREAU, JUSTEȚEA ȘI HERMITUL HIPNOTIZAU ȘI JUBILAU

 

MAI RĂSĂREA ȘI UN ÎNDEMN UITAT DEMULT, NEPIEPTĂNAT. TOT CE VEDEA ÎN DRUM CA VARII ÎNDOIELI, A-NLĂTURAT:

Când ceasu-atârnă atât de greu și de solemn, și vrem – nu vrem suntem pe Roată

Adună-ți dragostea ta toată, și scrijelește-o pe un lemn

Dă-i drumu-apoi, n-o ține strâns, cultivă tot, chiar dacă terenu-i sterp și-abrupt

Și dă, oprindu-te pentr-un moment din ancestralul supt, chiar de te-ntorci la primul  plâns.

 

Și Sinele se despuia de sine și-atârna fragil cu capu-n jos

Ca glia-ntoarsă de lama de sapă, se structura nou, luminos

Forța sincerității îl oblojea și-l consola necontenit,

Iar dansul îngerilor cu bieții diavoli a revelat ceva ne-nchipuit:

ÎN APARENȚĂ EL, SALVATOR, ÎI FREDONA UN CÂNTEC VECHI DE PREERIE ȘI ÎN ESENȚĂ ÎI FURA REMEDIILE SUFLETEȘTI STOCATE-N MAGAZIE

 

Sunt VIAȚĂ, PARTE DIN ÎNTREG  spunea o Voce fără nume

Și tempera, avid de Casă Nouă, de soare și de fragede cunune

Iar Aștrii revărsau crâmpeie din originar

Ce îmbrăcau Sinele nostru cu daruri pline de lumină, ca de bal.

ÎN SLUJBA A TOT CE EXISTĂ POARTA S-A DESCHIS, SLAVA GRĂIA PRIN PORI ȘI PRIN CULORI DE NEDESCRIS,

EROU ACUM, ESCALADA NEBUN ÎNTRU LUMINĂ, CĂCI GRAȚIA NU-I MAI ERA DE-ACUM STRĂINĂ.

 

Dragă Monica,

Nimic din toate-acestea nu ar fi fost la fel,

Fără de vocea caldă, de suflul plin de zel,

De tainice chemări și porunci fără teamă,

De roluri asumate, de tine, blândă Doamnă!

Îți mulțumesc cu Bolta, cu Sevele, cu focul,

Eroul nou din mine își recunoaște locul.

Fii binecuvântată în timp fără sfârșit,

Îți mulțumesc întruna, grăit și negrăit!

Mihaela”

“Pentru mine aceasta “calatorie” in cele mai adanci aspecte ale fiintei mele, a fost o experienta deosebita. Am retrait multe din momentele vietii mele, atat cat mi-am adus aminte , mai ales din copilarie, o viata care nu a fost foarte usoara, dar o viata frumoasa, vie, cu urcusuri si coborasuri, cu multe incercari pe care le-am trecut asa cum am stiut mai bine in acele momente.

Acum,in aceste zile,prin temele profunde pe care le-am avut, mi-am dat seama cat de multe au fost ascunse in interiorul meu si de care imi era frica,rusine  sa mi le aduc aminte, sa vorbesc sau sa le impartasesc cuiva. Si am avut curajul sa le scot la suprafata sa le scriu in caietul meu si chiar sa le vorbesc cu cei apropiati. Si am sentimentul  nu numai de eliberare, dar si sentimentul ca acum ma cunosc  mai bine cine sunt eu, cu bune si mai putin bune(pe care mi le asum dar si imi propun sa le transform in ceva pozitiv pentru mine).

Am pus pe hartie temerile si fricile mele, dar si calitatile mele  si dorinta mea de a munci cu mine insami pentru  a  gandi liber si a fi stapana pe propria mea viata,pentru a fi in armonie si echilibru cu mine si cu tot  ce este in jurul meu.

Am pus pe hartie lipsurile, neputintele mele dar si darurile pe care le am in viata mea si pentru care sunt adanc recunoscatoare.

Si cate altele am mai scris in jurnalul meu pe care le voi reciti peste ceva timp si sigur voi mai gasi  ceva de completat.

Mi-au placut toate temele, nu se pot compara pentru ca fiecare are rolul si profunzimea sa. Si totusi, ceva mai mult a insemnat pentru mine tema VI -Indragostitul. Am pus pe altar un inel pe care nu il mai purtasem de mult timp, imi era un pic larg.Si acum port acest inel,nu il mai scot de pe deget pentru ca imi aminteste mereu de energia iubirii pentru mine,pentru ceilalti si pentru tot ce ma inconjoara.

Mi-au placut mantrele si imi propun sa le citesc si sa le recitesc  pentru ca fiecare are legatura cu aspectele esentiale ale vietii mele. Si mai ales in momentele de slabiciune in care, poate,  voi simti ca ma abat de la drumul meu  .

Am aruncat in aceste zile multe bagaje  si am pus lumina si iubire in locul lor.

Am pus semintele unei noi vieti  si ma rog ca Eroul meu interior  sa aiba acum toate darurile care mi se cuvin conform Vointei Divine. Si multumesc acum pentru ele!

Si iti multumesc,tie, Monica, pentru  ca tu ai facut posibil ca toate cele de mai sus sa se intample, ca si altele care nu au fost mentionate .dar care actioneaza in subconstientul  meu si da roadele  meritate!

Iti multumesc pentru meditatile  deosebite in care vocea ta blanda,calda dar si ferma se armonizeaza perfect cu muzica de fundal, cu intensitatea  acestei muzici  in acord cu mesajul  pe care il transmiti!

Multumesc si iti sunt recunoscatoare !

Si multumesc si  sunt recunoscatoare, Irinei, persoana minunata  din viata mea,care mi-a facut cadou acest pretios program de cunoastere si transformare personala.!

Recomand cu drag acest program pentru ca eu insami l-am parcurs si mi-a facut foarte bine.In aceste 22 de zile, atentia mea s-a concentrat pe adevaratele aspect ale vietii si am lasat in urma preocuparile cotidiene care sunt asa cum sunt in aceste zile, ca mereu, de altfel. Acest program imi da impulsul de a continua acest proces de concentrare asupra propriei mele persoane, in primul rand. Este un program de eliberare de trecut, de descoperire a propriei persoane, de  redobandire a increderii in fortele tale proprii, de inlaturare a prejudecatilor, de transformare ,atat cat este permis, a propriei persoane.

Cu iubire si recunoștința,

Silvia”

“Am participat la călătoria inițiatică de trezire a Eroului interior. Dandu-mi timp zilnic pentru autocunoastere, ghidata de Monica si de arhetipurile tarotului am reusit sa-mi redescopar resurse interioare uitate sau nefolosite si sa vad si sa inteleg unele patternuri repetitive din viata mea.

Dinainte sa ma inscriu in program ma ingrijora daca o sa am timp si daca o sa fiu capabil sa fac exercitiile zilnice propuse. Programul intr-adevar implica timp pentru meditatia ghidata de aprox 30 minute si timp pentru temele de reflectie care durau 20-50 de minute, dar cu autodisciplina si sustinearea si ghidarea data de Monica am reusit.

Merita din plin efortul. Recomand cu drag tuturor celor care vor sa-si descopere potentialitatile interioare. Multumesc.

Z.L.”

“Draga Monica,

călătoria pe care m-ai ghidat cu atâta gingășie a fost plină de peripeții. Am descoperit răni vechi, demult uitate și le-am adus la suprafața, le-am acceptat. Am găsit modalități prin care sa ma pot conecta la mine, modalități prin care sa pot accesa ce e in străfund și ghizi care sa ma ajute.

A fost e experiența relevatoare care, in final, mi-a adus conștientizări dar mai presus de toate, acceptare. Și e atât de liniștitor acest sentiment. 💖

Îți mulțumesc din suflet ca m-ai făcut parte in aceasta călătorie, ca mi-ai ghidat pasii atât de suav și totodata puternic și îmi mulțumesc pentru ce m-ai făcut sa văd cu ochii sufletului.

Ești un suflet minunat, delicat iar prin meditația ghidată de tine am ajuns unde nu credeam ca e posibil.

Îți mulțumesc pentru tot, ma simt un om mai bun, mai asumat și acceptat. Îți rămân recunoscătoare 🙏

Am recomandat și voi continua sa recomand acest program oamenilor pe care ii văd ca se lupta cu ei ca sa obțină pacea.

Îți mulțumesc încă o data și Dumnezeu sa te binecuvânteze. 💐

Andra H. “

“E o bucurie pentru mine acest program. Mi-a adus mai multă disciplina, atât interioară, cât și exterioara prin temele de reflecție, prin ritualurile și meditațiile zilnice.

Mi-a placut tare mult sa îmi pot oferi zilnic, atât de conștient și dedicat, un moment de tihna, de timp pentru mine și pentru sensul meu in lume, in conexiune cu ceilalti.

O călătorie minunata, cu multă simbolistica, in care ai adus mult sens, Monica, fermitate și blândețe deopotrivă, care m-au mobilizat, m-au ajutat sa îmi păstrez acest angajament fata de mine și care m-au hrănit in momentele de explorare și contact cu locurile mai întunecate ale ființei mele, dar și in momentele de regăsire și de descoperire de resurse interioare.

O calatorie cu tovarăși de drum intru explorare și creștere minunați, m-am lăsat inspirata de impartasirile fiecăruia dintre voi și va multumesc!

Monica, îți multumesc pentru tot!

Monica B.”

“Am aprins a 22-a faclie!!! Cu multă bucurie și recunoștință in suflet pt aceasta călătorie minunată, plină de surprize, de centrare, echilibrare, de regăsire, ce mi-a adus multa lumină și constientizari pline de sens! Monica, blândețea și  iubirea pe care o emani si cu care m-ai si ne-ai ghitat, au fost vindecatoare. Te port in suflet cu mult drag.

Luiza”

“Aceasta Calatoria de aprindere a celor 22 de faclii a fost un proces profund de conectarea cu mine insami,  un proces de descoperire a unor resurse de care nu eram constienta, un proces de explorare de cunoastere si de vindecare. Meditatiile ghidate, temele de reflectie, energia cristalelor, simbolurile arcanelor, sustinerea grupului,  vocea calda si blanda a Monicai m-au ajutat si mi-au directionat atentia pas cu pas catre adevarul meu, catre ceea ce este ‚al meu’.

Il recomand pentru ca este intens,  adevarat si te trezeste!!

Camelia Simon”

“Cea de-a 22-a făclie aprinsa! Cu profunda recunostinta pentru aceasta ghidare cu putere, blandete, caldura si in deplina siguranta, prin 22 de etape ale transformarii si renasterii interioare! Multumiri Monicai Gaitanaru si fiecarui pelerin din aceasta calatorie, am urcat si am coborat impreuna aceste 22 de trepte, fiecare in ritmul sau, dar ca un Intreg ce a sustinut profunzimea procesului nostru de transformare, caci in mod clar nu mai suntem ca in urma cu 22 de zile! Sa ne fie de vindecare, tuturor!

C. D.”

“Mi-a placut mult la acest program partea de ritual. Chiar daca am lucrat mult cu mine in procesul meu de cunoastere personala si vindecare de pana acum, am simtit la alt nivel constientizarile revelate de calatoria eroului, datorita fortei simbolurilor, a arhetipurilor, a ghidajului magic al Monicai. M-am simtit sustinuta si inspirata de intreg grupul. Am trait in sincronicitate si in flux pe parcursul celor 22 zile. Am luat cu mine din calatorie deschidere, constientizari profunde, limite mai clare despre ce e potrivit pentru mine si ce nu, si foarte important, mi-am acordat permisiunea si acordul sa fiu bine si sa primesc sprijin. Multumesc, sunt recunoscatoare.

Oana”

“Am intrat in program de curiozitate si din dorinta de a experimenta ceva nou care sa-mi aduca mai multa cunoastere emotionala si spirituala.

Am avut si zile cand mi-a fost greu sa urmaresc meditatiile, dar si zile cand meditatiile parca au fost facute special pentru mine.

Realizarea unui jurnal in care raspund unor teme date, cu intrebari care sa ma faca sa-mi inteleg mai bine patternurile inghetate, circuitele de gandire alterate, dar si legaturile emotionale nehranitoare; a fost cel mai bun, lung si disciplinat exercitiu practic de igiena psihica.

In aceste zile nu am putut contesta existenta sincronicitatilor aparute ( in vis, prin persoane, prin intentii ale celor din jur la adresa mea), toate avand legatura cu tematica zile anterioare sau a celei ce urma.

Vocea Monicai e greu de descris – calda, suava, cu accente ferme, cu directii clare, povestitoare,  incurajatoare.  Seara, meditatia ghidata de ea, era ca o intalnire multipla – cu energia ei, cu vocea ei, cu imaginea intentiei si gandurilor mele, cu personaje ancestrale, cu revelatiile mele.

Poate parea ca spun o poveste ireal de frumoasa si cosmetizez aceste zile, insa experienta traita este mai pretioasa decat ce scriu eu despre asta!

Imi multumesc mie, multumesc Monicai si multumesc grupului, ca a facilitat aceasta experienta, de care sunt incantata si o recomand cu incredere!

Mihaela Zdroana”

“Multumesc, Monica! Multumesc grup minunat pentru aceste zile in care am fost impreuna cu gandurile, ideile, introspectiile noastre, cu altarele noastre frumoase si cu meditațiile Monicai! Sa ne fie de folos tot ce am primit in aceste zile si viata sa ne fie plină de Lumina si Iubire! Va îmbrățișez cu drag!

S. F.”

“In aceasta călătorie, mi-am redescoperit părțile sănătoase din mine  din zona de lumina a fiecărei arcane. Unele erau blocate, altele uitate sau nefolosite. Contează mult puterea grupului și a coordonatorului de a le activa însă până la urmă depinde de fiecare dintre noi ce face mai departe cu aceste Făclii aprinse și cât le tine așa. Recomand oricărei persoane să participe la acest ritual dacă e pregătită pentru schimbări transformatoare.”

Alina Camelia Andreescu

@Am aprins cea de-a 22a făclie cu multa bucurie si lejeritate in drumul ce urmează.  Mulțumesc Monica pt creerea acestui program al Re-cunoasterii de Sine prin aceasta Cale al Arhetipurilor din Tarot. Ma inclin ❤ ”

“Și eu am aprins a XXII-a  făclie! Monica, ghidarea ta a fost desăvârșită, nu am cuvinte să îmi exprim admirația pentru modul în care ai facilitat acest proces și pentru dărnicia și disponibilitatea ta sufletească! Eroi frumoși, m-am simțit inspirată în fiecare zi de creativitatea voastră, de dăruirea și de responsabilitatea cu care ați călătorit! Sunt profund recunoscătoare că am parcurs împreună această călătorie, vă mulțumesc și vă prețuiesc!” M. H.

”Eu sunt într-o perioadă extrem de transformatoare a vieții mele, iar în aceasta călătorie am pornit fără așteptări… Sunt obișnuită sa fac meditații ghidate și de 2-3 ore, sau în liniște, sau pe mantre sau în mișcare. Am mai fost în grupuri de căutători spirituali. De tarot și minunata sa simbolistica ce sa zic… sunt fascinată. Dar la aceasta simbioza perfectă nu m-am așteptat și nici nu am mai întâlnit: un ghid delicat, sensibil, flexibil, modest, adaptabil, continator și inspirat, meditații superbe, cât despre grup nu știu ce as putea sa spun decât ca a fost o energie fantastică, o susținere de parca ne știam de-o viață, sunteți niște oameni atât de frumoși și creativi încât va mărturisesc ca am păstrat din fiecare zi câteva altare ca să fac un album foto, care să-mi aminteasca aceasta frumusețe, iubire și comuniune sufleteasca pe care am împărtășit-o în aceste zile și seri cu adevărat magice. Mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc. ”

Roxana C.

”Azi, in ultima zi a Călătoriei Eroului interior, mă plec in fata voastra suflete dragi, care ați strălucit asemeni unui cer plin de stele, aducând atat de multă lumina aici și acum.

Ne-am asezat toti cu sufletele pline de speranța alături de Călăuza noastra, Monica, respirând la unison cu ea și cu tot universul plin de măreția Simbolurilor ,sub aripa ocrotitoare a Ghizilor ,a Maeștrilor , a Îngerilor ,a Arhanghelilor,a tuturor ființelor de Lumina și sub magia cuvintelor ei ,puternice și ocrotitoare ,blajine și pline de dulceața ,de speranța ,de har și bucurie ,de măiestrie și pace a pătruns in ființa noastra și a asezat cel mai prețios DAR a aprins Lumina Divina pe altarul din sufletul nostru și a lăsat-o sa ne vegheze și sa ne călăuzească ,pe fiecare in parte ,în drumul lui ,in ritmul lui ,la speranța ,la indoiala ,la durere,la bucurie,la deznădejde ,la fiecare pas și la fiecare alegere.

Pentru ca EA  a fost aici și acum veriga noastra de Lumina, in acesta Ordine Divina s-au legat sincronicități, momente, stări, emoții, vise, cuvinte, ritualuri, conștientizări, dorințe, intenții, suflete, esențe, vibrații, miresme, asemeni paginilor dintr-o carte de povesti, neasemuit de frumos ilustrata.

Îți mulțumesc, Monica, pentru aceasta adevarata și frumoasa poveste pe care mi-ai dăruit-o cu drag și bucurie nemarginita, îți multumesc pentru ca m-ai transformat intr-o Pasare Măiastra plină de incredere și libertate absoluta.

Te imbratisez!

Strălucirea sufletului tau îmi va fi Călăuza mereu ”

Natalia Moga

”Buna Monica,

Mie mi-a placut foarte mult aceasta calatorie spirituala.

Fiecare Arcana mi-a adus o constientizare specifica.

Tarotul in sine este un drum initiatic complet.

Cel mai mult mi-au placut meditatiile, mi-au placut foarte mult, sensibile profunde, unerori poetice. Vocea ta calda si sincera, muzica de fundal frumoasa, cuvinte bine alese si metafore minunate.

Raman cu cate o intelegere de suflet de la fiecare Arcana, iar unele m-au impactat profund ( Papesa, Imparatul, Arcana fara nume. Casa Domnului, Soarele , Judecata, Lumea ). La unele am plans. Altele mi-au dat forta si incredere.

Recomand din tot sufletul acest program cautatorilor spirituali  pentru ca este un drum frumos, grupul da putere in plus si  aduce cu sine multe resurese , constientizari si deschide poarta misterelor.

In plus sunt si multe informatii ezoterice sintetizate cum sunt cele despre uleiuri esentiale, pietre, simboluri. De asemenea mi s-a parut semnificativ, centrarea in spiritual, in Divin.

Se vede ca este multa munca spiritual in spate (poate ani, zeci de ani ).

Pentru mine este  un inceput.

Multumesc din inima,

Ruxandra Grigoriu”

”Vreau sa scriu ceva frumos si nu mai am cuvinte! Sunt in asentimentul celor care au exprimat deja! As adauga totusi ca Eu cea de azi nu mai sunt cea de acum 22 de zile. Inca stau si ma minunez de miracolul acestei cunoasteri! Tu, Monica, ai facut posibila trecerea pe acest tarâm fermecat de unde sa ne putem lua fiecare tot ce avem nevoie! Ne-ai aratat cum sa ne privim sufletele prin ochii lui Dumnezeu si sa constientizam cat de valorosi si minunati suntem incat parca nu mai indraznesc sa imi fac asa usor rau fiintei mele. Am simtit puterea lui IMPREUNA, sentimentul de APARTENENTA si acceptare neconditionata din partea ta si a grupului. Simt ca nu se termina, Calatoria eroului continua!!! Cu siguranta voi duce catre toti cei din jur ce am primit aici! Cred ca RESTART asa cum l-ai numit tu Monica este foarte potrivit si ar fi de mare ajutor tuturor sa vada dincolo de pandemie, de covid, de pierderi de vieti si alte grozavii, sa poata privi la minunatia din interior si sa isi regaseasca PUTEREA!Ma inclin in fata ta Monica si a grupului cu recunoștința, mulțumire si infinita iubire!”

Mihaela V.

”Pentru mine, cel mai important lucru in programul Cele 22 de Faclii a fost acela ca m-a ajutat sa integrez mai bine ideea ca sunt un Univers si ca am capacitati Creatoare depline. Totul este in mine si am Libertate si Responsabilitate depline asupra propriei vieti. Toate adversitatile, toate barierele, toate piedicile, toate lipsurile, toate durerile sunt doar probe initiatice prin care Eu, Eroina, trebuie sa trec pentru a-mi insusi toate lectiile pe care trebuie sa le invat pentru a ma reuni cu mine insami. Act care pentru mine se traduce in organizarea Haosului interior intr-un Cosmos.

Recomand cu caldura acest program tuturor celor care sunt deschisi la idea de a lucra cu simboluri pentru a-si imbogati universul interior si pentru a recadra ceea ce e perceput ca fiind negativ intr-o lumina pozitiva, de crestere.”

Diana Munteanu

”Draga Monica,

Multumesc pentru aceste zile magice, care s-au insirat ca margelele pe ata, fiecare cu sens si binecuvantare!

In ultima vreme, traiam de pe o zi pe alta, aproape fara sens… Acest pelerinaj interior, dar deschis si spre darurile exterioare, m-a facut sa astept intalnirea cu o noua zi precum arcul isi asteapta sageata! Stiam ca o noua carte de intelepciune ma va insoti, pusa in valoare de tine, in mica si pretioasa comunitate care s-a conturat ca o mare familie! Multumesc pentru generozitatea ta in toate, un adevarat balsam de pus pe inimile care cu fiecare pas devin mai vii!

Multumesc, cu recunostinta multumesc pentru tot! ”

Monica F.

”Buna Monica! Mantră zilei de azi descrie foarte bine cum a fost pentru mine cursul acesta. Îți Multumesc, îți Multumesc,îți Multumesc! Ai fost tu si energia pe care ai transmis-o un fel de Mama Pământ  care ne-a ridicat voalurile, ne-a adus soarele si ne-a ajutat sa ne punem întrebările necesare , utile pentru a debloca in noi roti si calești care nu ne mai erau utile pentru a pași intr-o alta lume cu inima întreaga si deschisă.

Plec cu bucurie: inspir libertate, expir încredere!”

Cristiana Nicolae

”Sper sa ne mai întâlnim pe noul drum. Mi-ai adus bucuria jocului in viața mea!

Si eu tare tare multumesc! @⁨Monica Găitănaru⁩ in primul rand, si in aceeasi masura si lui @⁨Sebastian Olar⁩ pentru acest frumos cadou.

A fost o calatorie absolut minunata, interesanta, provocatoare, cu suisuri si coborasuri.

N-am reusit sa fac totul perfect, sunt intrebari si teme la care doresc sa ma intorc, cand va fi timpul lor.

Dar dupa 22 de zile in care am simtit iubirea, sustinerea si energia minunata a acestui grup, Irina zambeste mai des si parca si-a redescoperit borcanul de incredere :)”

Irina S.

”Draga mea Monica 🥰,

Iti sunt profund recunoscatoare pentru ocazia, pe care mi-ai dat-o de a participa la aceasta calatorie magica si de a te avea drept calauza.

Am celebrat fiecare zi si am simtit o paleta intreaga de emotii, de la iubire, liniste profunda si entuziasm, la tristete, durere si multa anxietate. Simt din tot sufletul, ca prin aceasta calatorie am sapat profund in mine si am gasit atat comori nepretuite, cat si tipare, atasamente puternice, dureri de mult uitate de mintea constienta, insa, mai presus de orice, m-am gasit pe mine, m-am apropiat de cine sunt cu adevarat si mi-am aprins flacara interioara. De asemenea, am devenit constienta de importanta iubirii de sine, a sentimentului de apartanenta, de unitate, de vulnerabilitatea si puterea mea interioara. Mi-ai oferit nenumarate daruri pretioase pe parcursul celor 22 de zile, printre care faptul ca, m-am putut conecta la intuitia si feminitatea mea, care pana acum au fost cumva mereu bruiate de gandurile si zgomotul mintii mele.

Meditatia de vindecare a copilului interior si a relatiei cu mama, si a partii feminine din noi, au fost pentru mine cele mai dureroase, dar si profund vindecatoare.

Voi recomanda din tot sufletul, cu multa caldura si incredere programul acesta, intrucat reprezinta intr-adevar o Renastere.

Iti multumesc din toata inima pentru tot ceea ce mi-ai oferit, esti un om deosebit, plina de blandete, caldura si iubire. 🥰🥰🥰️ ”

Roxana Maria.

Abia astept sa particip si la alte programe, cursuri si evenimente organizate de tine, iar cand ne va permite situatia, sa te cunosc personal.

„Sunt un om de cuvinte, dar efectiv imi e greu sa transpun in limbaj adancimea, profunzimea si bogatia acestui proces experiential pe care l-am parcurs impreuna cu alti peste 70 de oameni. Este foarte greu de cuantificat si evaluat, lucrand cu niste aspecte atat de profunde ale Sinelui nostru. Nebanuit ce am descoperit, nebanuit ce am adus in lumina, nebanuit ce resurse am deblocat, nebanuit cate programe false am dezactivat si cata lejeritate, incredere si relaxare s-au cristalizat, mai ales observand transparent si vulnerabil si procesele celorlalti participanti. Pot zice ca acest program a fost si ramane un prim pas serios spre autocunoastere, dincolo de concepte si prejudecati. Recomand pentru deblocare si anti-autosabotare. Se poate merge cu mult mai mare lejeritate in situatiile noastre de viata.”

Sebastian Olar, Director de Creație

”Buna, Monica. Pentru mine, aceasta calatorie a fost extrem de intensa,  solicitanta si provocatoare, dar si frumoasa. Ai deschis  spatiul CU MAIESTRIE pentru o incursiune profunda in adancimile mele. Fiecare zi scotea in interiorul meu si in exteriorul meu energia arhetipului zilei, atat sub forma blocajelor mele in raport cu ea, cat si a darurilor si a curgerii ei libere. Asta mi s-a parut fantastic. Nu era doar un proces mental, ci si profund energetic, simbolic, emotional, spiritual. Iar meditatiile… ah, meditatiile au fost asa un balsam, asa pline de HAR, blandete, continere, putere, inspiratie, speranta! Minunate… Pentru mine, meditatiile pareau ca o punte – intre rana/blocaj si renastere/integrare/stralucire in energia fiecarui arhetip. O PUNTE-BALSAM, PLINA DE HAR. Focul sacru de pe altarul fiintei mele a fost reactivat si de acum inainte pastrez cu mine lumina, caldura  stralucirea si ghidarea Lui. Multumesc cu recunostinta pentru toata ghidarea si tot procesul, vorba buna si blanda si sustinerea oferite, Monica ”

Codruta Santea

”Buna Monica! Pentru mine meditatiile au fost revelatoare, vocea ta calda si blanda cu toate povestile care imi aminteau de frumusetea basmelor, cu conectarea la Divinitate si spatiul de siguranta creat atat de lin de fiecare data. M-au impresionat profund cele doua meditatii cu bratele femeilor si barbatilor din neam pe umerii mei, precum si cele din a doua parte, de cand ai schimbat muzica :). Meditatia a fost partea preferata a zilei pentru mine. Mi-a fost drag de mine si m-am iubit mai mult, am vazut mai clar :). Am luat Soarele si Nebunul ca aliati pe viitor . M-am intors la ceva din mine foarte intim si pretios.

Iti multumesc din inima 🧚‍♀️️!”

Elena Inceu.

”Draga Monica,

Multumesc pentru ca mi-ai fost alături in aceasta călătorie inițiatică spre mijlocul ființei mele. A fost prilej de a revela lumina si întunericul din mine, de a consolida lecții învățate si poate insuficient aplicate, de a-mi reaminti de prezenta îngerilor in viața mea. Am înțeles ca tot ce vreau sa se manifeste in viața mea e deja aici. Fărâme din înțelepciunea fiecărei zile vor continua sa se manifeste in viața mea si ma vor ajuta sa descifrez sensul viselor, al trairilor celor mai profunde. Restul călătoriei mele eroice rămâne sub semnul mirării, al miracolului. Orice încercare de a o defini i-ar stirbi rostul.”

Te îmbrățișez cu drag,

O. T.

”Primul lucru care imi vine in minte in legatura cu cele 22 de Faclii este legat de o legatura foarte profunda, aproape intima, pe care mi-a facilitat-o fata de cele 22 de arcane majore ale Tarotului. Prin aceasta legatura simt ca o parte din mostenirea mea culturala, ca fiu al batranei Europa ,a fost cel putin partial restabilita. O parte necunoscuta pana acum, dar foarte valoroasa. Aceasta se suprapune peste un proces in care incerc sa imi vindec, sa imi revendic si sa imi asum mostenirea familiala, si simt ca a venit ca o largire a orizontului, aducand problematica pe un alt nivel, mai complex fara sa fie deloc mai indepartat. De asemenea a venit ca o schimbare a perspectivei de la partea din mostenire grea, apasatoare, constrangatoare, catre aspectele sustinatoare, incurajatoare si hranitoare ale mostenirii culturale. Faptul ca se suprapune si cu trecerea in Epoca Varsatorului ii imbogateste pentru mine de asemenea incarcatura emotionala. Astept ca si constientul sa ajunga din urma trairile, intuitiile si emotiile prin care trec, dar deocamdata ma simt cu siguranta pe drum, intr-un punct hranitor si plin de putere.

De asemenea am avut ocazia sa intru mai adanc in procesul de incercare de intelegere a masculinitatii, a ranii masculinului, dar mi-a oferit si o posibila cale de reabilitare, de vindercare, de intregire.

Multitudinea de emotii prin care am trecut de-a lungul programului mi-a oferit o oglinda de incredere a punctului in care ma aflu, a punctelor forte si a punctelor slabe. Spre exemplu ziua super grea, in care am vrut sa renunt la program, care a apartinut Nenumitei, mi-a reflectat (si mi-a amintit) cat de greu imi este sa renunt si sa dau drumul aspectelor din mine care nu imi mai servesc, parti ale egoului care ma impiedica sa merg mai departe pe drumul meu. Pe de alta parte linistea pe care mi-a adus-o ritualul din ziua Temperantei mi-a adus o resursa minunata si o noua intelegere asupra felului in care as putea sa imi rezolv conflictele interioare-fara lupta, dar cu primenire, cu schimbare a perspectivei, cu renuntare la rigiditate, cu blandete, rabdare si intelegere.

Sunt convins ca programul mi-a adus mult mai multe beneficii pe care pot sa le simt dar nu pot inca sa le numesc. Ce pot insa sa spun cu siguranta este ca cele 22 de Faclii au aprins in mine ceva arhaic dar rafinat, puternic dar bland, un foc ale carui beneficii sunt sigur ca imi va lua ceva timp sa pot sa le integrez si sa le fac parte din viata mea. Am recomandat programul catorva prieteni pentru toate beneficiile pe care le-am mentionat deja, de reconectare cu parti poate ascunse ale mostenirii noastre impartasite, ca oglinda fara gres a starii personale actuale, si ca suport si resursa pentru orice incercari la care este supus eroul personal al fiecaruia dintre noi . Ca sa nu mai mentionez ca procesul a fost ghidat cu gratie, intuitivitate, blandete si har de la inceput pana la sfarsit ”

Cristo

”Felicitări, Monica, pentru această călătorie fabuloasă!

Mulțumesc ție și însoțitorilor de călătorie cu care am avut trăiri comune, verbalizate în mesajele atât de inspirate!

Mulțumiri sufletului care a împărtășit soundtrackul de la Gladiatorul pentru că a devenit nelipsit din viața mea de atunci.

Mi-a făcut bine să fiu parte din această călătorie pentru că a fost așa cum îmi place mie, foarte bine structurat, în ordine și foarte profund. A curățat temeinic fiecare părticică a sufletului, a umplut-o cu lumină și a pus-o la locul ei, așa, ca într-o curățenie generală înainte de Crăciun. Ador să fac curățenie și purificare, nu degeaba am în inima blazonului Arcana Fără Nume.

A fost calendarul meu de advent din anul acesta, iar faptele bune le-am făcut pentru mine, pentru eliberarea sufletului meu din strânsoarea lui „trebuie” și „așa se cere”. Mă simt și privilegiată pentru că am avut bucurii. Multe. Cu fiecare nouă meditație au venit și multe conștientizări. Am reușit să mă țin după Monica și chiar de câteva ori eram acolo înainte ei în meditații. Acesta a fost cel mai tare lucru care mi s-a întâmplat în această călătorie. Faptul că primeam lucruri înainte ca ea să le verbalizeze. Dovada clară că a existat un spațiu în care ea ne-a condus și dincolo de cuvinte.

Intenția de la începutul programului rămâne, pentru că nu cred că am reușit să o împlinesc. Am primit totuși niște indicii. Nici mesaje de la Steaua care m-a însoțit nu am primit în mod conștient (înțeleg că Steaua răspunde mai greu). Dar beneficiile conștientizate au fost mult mai mari, așa că am ieșit pe plus. Am intrat în program într-o lume veche și am apărut primenită pentru noua eră a Vărsătorului.

Să ne fie cu folos și cu iluminare!

Îmi pun intenția ca această călătorie să devină una din tradițiile mele de Crăciun.”

Mirela M.

”Mulțumim Monica pentru acest dar, pentru minunile pe care le faci in fiecare zi, pentru tot ceea ce esti. Acest program mi-a amintit de mine, de faptul ca exist, mi-a reamintit ca pot sa imi ofer ragaz, timp pentru mine. Multumesc, multumesc, multumesc! ️ Sarbatori minunate tuturor! Magia ne inconjoara!”

Oana F.

”Mulțumesc! Mulțumesc! Mulțumesc! Va mulțumesc  tuturor ca am avut această șansă de ma însoți pe acest drum cu așa suflete frumoase!  Îi mulțumesc Lui Dumnezeu ca te-am cunoscut Monica si ca de ceva vreme mă ghidezi si ma însoțești luminându-mi calea. Marturisesc ca  această calatorie nu a fost una ușoară. Uneori am plâns, alteori am râs, am umplut pagini cu cuvinte de nu stiu unde, alteori paginile au ramas albe, dar lumina făcliilor s-a aprins in fiecare colțișor din inima mea! Vă mulțumesc, va iubesc si va respect! Sa aveți sărbători binecuvantate!”

Liliana P.

”Mulțumesc pentru incursiunea minunata prin toate arcanele majore ale tarotului, pentru ghidaj și indrumare, pentru impartasirile și trairile simtite. Pentru emotiile avute, pentru plangerile lasate, pentru tot și toate, deopotrivă. După acest pas al descoperirii interioare, invatam sa crestem, sa mergem, sa alergam, sa ne construim o noua poveste. Sa avem calea luminata și inima deschisa. Multumesc cu recunostinta! Sarbatori cu bine, cu caldura și iubire! ”

Loredana C.

”A 22-a faclie aprinsa. Va cuprind pe toti si va multumesc pentru energia pe care am impartasit-o cu totii in acest minunat grup. Iti multumesc, Monica, ai fost un ghid minunat de bland, inspirational si fermecator. A fost o calatorie transformatoare si plina de revelatii. Va mai dura putin sa integrez tot ce s-a intamplat, tot ce s-a schimbat, tot ce a fost tulburat si are nevoie sa se reaseze intr-o noua forma. Sa ne fie de folos! 🥂”

Andrea I.

”M-am simțit în siguranță și deplină libertate de-a lungul celor 22 de făclii. Susținerea și încrederea pe care am simțit-o, mi-au oferit libertatea de a-mi exprima emoțiile, de a mă privi cu mai multă blândețe și acceptare în zonele rănite, de a le lăsa mai mult la vedere și de a-mi da voie să simt mai mult și să raționalizez mai puțin, n-am simțit nevoia de explicații. Cumva când am început acest program am făcut-o exact ca Nebunul din cărțile de tarot, chiar nu aveam idee despre ce va fi și mai ales cum, dar am simțit că este ceva ce îmi doresc să fac și am știut că este ceea ce eu aveam nevoie la sfârșit de 2020. M-am putut autobserva și cumva a pus lupa pe realizările și reușitele mele, pe creșterea și dezvoltarea mea, au fost puse în lumină și onorate, și lumina am fost eu. Într-un mod simplu, consistent și blând am parcurs cu ușurință cele 22 de făclii.

Pe Monica am simțit-o mereu acolo, doar atât cât trebuie, cumva nevăzută dar știind că este acolo și că te lasă să-ți parcurgi drumul cu deplină încredere și siguranță, poate suna ciudat, dar s-a simțit ca și când știi că Dumnezeu este lângă tine, chiar dacă nu poate fi văzut sau demonstrat, cum spune mama:  „Dumnezeu se manifestă prin oameni”.

Și acum, după aprinderea celor 22 de făclii, tot cu Nebunul îmi voi continua călătoria, dar cu un Nebun care este mai conștient, mai încrezător, mai curajos, mai smerit și ce poartă cu el daruri de preț în călătoria Vieții.

Am câteva persoane apropiate cărora le-am povestit experiență mea și sper că într-o zi vor avea și ele parte de o experiența asta sau de una asemanătoare. Asta pentru că este o calătorie a conștientizarii și cunoașterii tale interioare, este ca și când ai avea o oglindă pentru a-ți vedea sufletul si parțile ce nu sunt fizice. Cred că în funcție de punctul în care te afli tu în momentul vieții tale, parcursul celor 22 de făclii va trezi ceva, dar cu siguranță va trezi, poate că va fi un boboc de Erou, sau poate un Erou matur, dar cu siguranță va trezi un Erou așa cum tu ai nevoie.”

Cu recunoștință și apreciere,

Grațiela-Maria

”Fii binecuvântată Monica, pentru tot ceea ce ești și pentru tot ceea ce permiți să se nască în celălalt prin întâlnirea cu tine! Îți mulțumesc pentru că ai avut dibăcia, blândețea, priceperea, iubirea, delicatețea și fermitatea ca prin aprinderea Celor 22 făclii să mă conduci în lăcașurile cele mai tainice ale sufletului meu, prin locuri strălucitoare, pline de perle și diamante, prin locuri umbrite, cu lumină neclară și cu imagini care puteau părea orice, prin locuri întunecate și mâloase, atât de străine de mine, dar pe care le-am putut străbate umăr la umăr, inimă la inimă, gând la gând cu tine!

Mulțumesc întregului grup, fiecăruia în parte, pentru energia creată și menținută cu atâta căldură și iubire, am simțit-o ca pe o pelerină de siguranță și protecție totală, de-a lungul întregului drum.

Privesc cu bucurie, curiozitate și încredere totală noua Cale deschisă pentru mine, pentru toți pelerinii din această calatorie, și pentru tine, Monica! Fie să ne folosim cu toții toate darurile din bocceluțe, să pășim cu încredere și stabilitate pe drumul ce ni se deschide înaintea sufletului!”

Celestina

”Un program profund, rotund, in spirala, care transmuta piatra in apa curgatoare, prin care primesti raspunsuri clare la intrebari din adancul fiintei tale, unele de care nici nu stiai ca exista.

O poveste, un basm terapeutic, un ogor arat in care semintele plantate, udate cu apa vie, dau roade…

La final, te redescoperi „the real you”. Autenticul te inunda si renasti. „Bine am REvenit!””

Madalina F.

”Multumesc Monica pentru toate aceste daruri! Ma bucur sa fiu aici, in grupul nostru virtual, dar conectati prin energie inimii, cu oameni asa frumosi. Suntem cu totii niste Nebuni, plecati in propria Calatorie si ne-am intalnit aici, am stat o vreme, am depanat amintiri, intelegeri, Lumina…in aceasta padure comuna in care drumurile noastre s-au intersectat. Ne-am incalzit la foc si am visat impreuna, acum ne continuam Calatoria aceasta magica si Luminoasa, numita Viata, cu noi unelte in bocceluta si cu Magie in suflet.                                       multumesc!”

Cristina Nicolaie

”Multumesc, Monica, pt ghidul care ne-ai fost in aceasta aventura pe taramul nostru interior si pentru facliile aprinse in adancurile noastre! Pt mine a fost un drum spectaculos spre vindecare si spre reinradacinare!⭐⭐⭐

Va multumesc și vouă, tuturor, pelerinilor, alaturi de care m-am insotit in aceasta magnifica si vindecatoare calatorie!!! Va doresc calatorie minunata in continuare!!! ⭐⭐⭐⭐⭐”

Daniela Maria

”Multumesc dragi oameni frumoși! A fost o călătorie magică, cu multe confirmari, armonizare, integrare si bineînțeles câteva poteci de destelenit. Multumesc Monica! Sa aveți Sarbatori binecuvântate, sănătate și cat mai multa lumina pe toate căile pe care le alegeți!”

Catalina G.

”Mulțumesc tuturor partenerilor de călătorie inițiatică și Monicăi pentru tot ghidajul, înțelepciunea, susținerea, blândețea și iubirea dăruite cu atât de multă generozitate.

Cuvintele îmi par lipsite de sens în  comparație cu ceea ce aș vrea să transmit.

Sunt profund recunoscătoare tuturor. Vă iubesc. Conexiunea construită, la nivel de suflet,  pe parcursul întregului proces de transformare va rămâne dincolo de distanțe sau întâlniri fizice. Să nu uităm acest lucru în momente de restriște. Vom fi tot timpul prezenți unul in viața  celuilalt.

Mulțumesc.”

Elisabeta T.

”Ce-as putea scrie diferit fata de atatea cuvinte frumoase si trairi profunde ale acestui IMPREUNA cu voi?

Că inima mea, s-a umplut cu si mai multa iubire si compasiune, cu fiecare zi din aceasta calatorie minunata, ghidată de Monica.

Că mi-am onorat sufletul, stand cu el, intrebându-l si ascultându-l, tăcându-i sau dansându-i,  desenându-i si cântându-i sau doar mângâindu-l si alinându-l, cand avea nevoie de asta.

Cu recunostinta iti multumesc Monica pentru acest pelerinaj plin de daruri si cu multa iubire va imbratisez pe fiecare din voi, suflete dragi ai acestui grup!”

Dona S.

”Multumesc, Monica pentru aceasta calatorie. Pe care o inchei simbolic maine si o continui sub binecuvantarea celor 22 de arhetipuri. Multumesc pentru cunoastere, blandete, lumina.

Multumesc si grupului pentru energie, vulnerabilitate, sprijin.️”

Camelia P.

”Pentru mine a fost prima interactiune cu un program al tau, Monica. Recunosc ca m-ai cucerit din prima zi de la prima meditatie, ai darul de a vorbi intr-un fel care parca ne unge pe suflet, cum s-ar zice.

Insa eu fiind sceptica, am continuat sa observ ce se intampla.

Mi-a placut f mult ca am avut sarcini practice zilnice, apoi intrebari noi cu noi care au fost relevante pt mine… si cireasa de pe tort a fost lucrul cu altarul si elementele de ritual cu care am rezonat maxim.

Iarasi tehnica cu omuletii mi s-a parut inedita, am testat multe metode de taiere a legaturilor energetice, insa aceasta e f simpla si rapida.

Ce am obtinut in aceasta calatorie?

In primul rand, m-am detasat de un bagaj emotional dureros, de care nu reuseam efectiv sa ma desprind, insa in timpul procesului au aparut sincronicitati, conjuncturi, rasturnari de situatii care au schimbat radical perceptia si raportarea mea…si acum ma simt eliberata🦋 ( au ajutat si meditatiile de la eclipsa si solstitiu care au fost profunde, le-am simtit puternic).

Apoi am obtinut claritate referitor la ce vreau sa fac in continuare pe plan profesional si am primit raspunsuri si mesaje de calauzire in acest sens in timpul meditatiilor…

Multumesc Monica si multumesc grupului, pe care cu adevarat l-am simtit sustinator. Va imbratisez cu drag”

Ramona Elena

”Păi…ce aș mai putea spune eu în fața atâtor cuvinte minunate. Simt să spun că au zburat efectiv cele 22 de zile, că au fost extraordinar de profunde și ofertante aceste zile, iar călătoria aceasta către eroul interior este de departe cea mai profundă călătorie înfăptuită de mine până acum.

Îți mulțumesc, Monica pentru încrederea pe care am simțit-o în acest pelerinaj și care ți se datorează și mai ales iți mulțumesc pentru întâlnirea cu sufletul meu, pe care îl caut de când eram un copil. Și mulțumesc tuturor pelerinilor din acest grup, alături de care m-am simțit ca-ntr-o mare familie”

Diana I.

”Calatoria celor 22 de faclii sau calatoria Nebunului…Hermitul nu e singur, ci e de fapt cu lumina sa…sunt o mica floare in Univers, Universul este o floare a vietii in mine…cu capul in jos sau cu picioarele in sus-e cam relativ, miraculos si nemaipomenit- suntem pe Pamant si in acelasi timp si in Univers…Universul a incaput intr-o coaja de nuca (asta a spus-o Big Will ), nuca in cozonacul de Craciun, deci rezulta ca noi suntem Craciunul! Si bradul si luminitele din el…pe scurt, e tare misto sa fii Nebun! 🤪

Anca Andreea

Mutumesc Monica pentru gazduire si insotire pe drumul de aprindere a celor 22 de faclii pentru trezirea eroului interior. Multumesc cu sufletul deschis tuturor celor care au facut aceasta calatorie odata cu mine oferindu-ne astfel suport si sustinere reciproca.

Dupa 22 de zile de calatorie, dupa 22 de „trepte” sau porti trecute, dupa 22 de arcane integrate ma simt obosita fizic. Corpul meu se resimte de parca ar fi arat cu plugul timp de trei saptamani.

Dar lucrul cel mai minunat pe care l-am realizat, este ca mi-am permis si am facut tot efortul de care aveam nevoie pentru a ramane cu mine insami un timp atat de lung. Pentru prima data, in aceasta viata, am petrecut cel putin 3 – 4 ore, cateodata si mai mult, pe zi, timp de 22 de zile privind in interiorul meu, stand doar cu mine, in exclusivitate cu mine.    Este cel mai lung si intens program de introspectie la care am participat pana acum, iar valoarea roadele lui nu poate fi exprimata in cuvinte.

Sunt profund zguduita in interiorul meu si imi acord timp si iubire de sine pentru ca toate transformarile pe care le traiesc sa le integrez total in structuile mele.

Inca o data:

Multumesc

Multumesc

Multumesc

Va iubesc!”

Madalina D.

”Multumesc Monica pentru călătoria aceasta pe care am simți-o continatoare și incitanta in același timp, pe care eu am numit-o drum către mine!!!Este o călătorie pe care am început-o cu ceva timp in urma.Acum pot spune ca am îmbogățit-o cu resurse noi, cea mai importantă fiind acceptarea de sine și iertarea de sine!Simt cum începe sa pâlpâie timid și iubirea de sine️. Am simțit agonia și extazul și acum spre final o liniște aparte aproape solemna.Știu ca nu e sfârșitul călătoriei , de abia astep ca va urma!Multumesc fraților și surorilor mele din aceasta parte de călătorie pe care i-am simit aproape. Sa ne fie de leac și Iubire tuturor”

Izabela M.

”Multumesc, Monica! O experienta deosebita a fost aceasta calatorie de 22 de zile, sub bagheta ta magica. Am fost vrajita de vocea ta calda, cristalina, mangaietoare si de dantelaria fina a cuvintelor tesute in meditatiile zilnice, m-am bucurat de momentele de introspectie, de creativitatea temelor, am trait un cocktail de emotii, mi-am luat timp mai mult in perioada asta pentru mine si pentru explorare… Sunt inca pe drum.

Mi-a placut si vibe-ul stimulator creat de tot acest grup de oameni inimosi.

Pentru mine chiar a fost un decembrie aparte, provocator. Mai am de mers destul si de descoperit inca multe lucruri…

Sanatate cat cuprinde, inspiratie din plin si intentii materializate va doresc tuturor! ⭐”

Anca S.

”Multumesc, Monica, pentru ghidajul atat de fin maiestrit, pentru sustinerea, daruirea si  care au colorat fiecare pas…Multumesc cu recunostinta! Energia subtila a grupului ne-a insotit minunat in tot acest parcurs…Dar drumul continua…iar vocea interioara a fiecaruia dintre noi va fi in acord cu vocea ghid a fiecarei arcane, cu intelesul si mesajul lor… ”

Raluca G.

”Mulțumesc și eu Monica pentru acest program minunat. Am început programul puțin obosita, prima zi cu Magicianul a fost destul de incarcata, apoi zilele au început sa mi aducă și lumina, înțelegere, constientizarea unor parti neștiute din mine sau poate acele parti care nu le vroiam văzute, m am întâlnit și cu unele frici ale mele pe care de data aceasta le am privit, le am acceptat și am simțit cum m am și eliberat in acelas timp. Au fost zile in care am urcat și zile in care am coborât, zile in care am plâns și zile in care am ras ; am înțeles ca este nevoie sa trăiesc in diferite stări și toate impreuna sunt pentru binele meu. Le am acceptat , le am integrat și le iubesc. Energia cu care ne ai călăuzit mi a dat siguranta, mi a mângâiat inima și mi a pus pansament pe rana. Iti mulțumesc tare mult Monica pentru toată dăruirea, pentru toată cunoașterea pe care ai împărtășit o cu noi, mulțumesc tuturor din acest grup pt energia adusă, va imbratisez pe toți și sa ne revedem curând ! ♥️”

Florentina P.

”Multumesc si eu, Monica si multumesc voua, tuturor si multumesc si mie, pentru tpt ce am realizat aici, impreuna 🥂 O calatorie magica ”

Diana F.

”Amurg feeric⁩ cu câte o lăcrimioară ascunsa-n colțul ochilor, dar ce privilegiu imens a fost sa primim aceste învățături rare și pretioase atat de frumos povestite de Monica ”

Natalia M.

”A fost o calatorie minunata!Incredibila transformarea subtila si profunda pe firul fiecarei Arcane.Trecand de la fizic spre psihologic si spiritual am trecut prin toate emotiile posibile ale Alchimistului interior.Sunt recunoscatoare tie,Monica si voua dragi astronauti pentru prezenta ,trairile si motivatiile voastre pentru sustinerea calatoriei noastre.Sunt bucuroasa ca am putut face asta alaturi si cu Voi impreuna. Va multumesc si va aduc recunostinta!♥️”

Daniela P.

”M-a ajutat foarte mult programul, am curatat si vindecat multe si acest proces cu Eroul la mine este inncununarea succesului meu cu mine si este o conectare cu arcanele si cristalele fantastica. Le vad entitatile cu culorile lor de cristale si cu energia specifica. Arhetipurile ma susțin cu putere in acest demers. Pentru mine s-a conturat mai temeinic legatura dintre Sursa Divina si Mama Terra, am inteles ca prin energia lor combinata suntem noi oameni. Botezul ingetului este minunat, mi-am desfacut aripile si am zburat, am dansat in vazduh, eu chiar m-am miscat prin camera, m-am invartit….cred ca m-am unit cu fiinta celesta ce sunt, o simt impamantenita in mine acum.”

Stefania S.

”Monica, Mare Preoteasa care porti sufletele prin portile initierii, iti multumesc pentru ghidarea si insotirea in aceasta calatorie magica a celor 22 de faclii! A fost o calatorie intensa, minunata si grea deopotriva! Dupa aceasta aventura interioara ma simt mult imbogatita, recunoscatoare si eliberata. Imbogatita cu 22 de aliati interiori pe care stiu ca ma pot baza oricand, recunoscatoare tie si tuturor fratilor si surorilor alaturi de care am parcurs acest drum si eliberata de multe poveri, haine neautentice si cautari in zadar. Sunt recunoscatoare de asemenea pentru modul in care s-a impletit „viata de zi cu zi” cu toata calatoria noastra. Daca ar fi sa mentionez cateva   arhetipuri cu ecou mai puternic (desi am simtit insotirea tuturor foarte firesc si absolut necesara) in aceasta perioada de 22 de zile, acestea sunt: Magicianul care mi-a atras atentia ca am ramas cu o haina prea mica pe mine si ca nu mai am nevoie de ea acum, Caleasca al carei Print mi-a aratat cat de multe reusite am avut pana acum, Hermitul care e un reper luminos esential si pe care ma pot baza mereu, Roata care ma sustine mereu in a lua in mainile mele manivela propriei vieti, Nenumita care e atat de iscusita in a taia tot ce nu imi mai trebuie, Diavolul care m-a ajutat atat de frumos sa imi clarific in serviciul caror valori vreau sa ma pun, Steaua care este o mare provocare pentru mine si care ma impinge mereu, uneori mai dur decat mi-as dori, in albia autenticitatii mele si Nebunul la brat cu care pornesc la drum anul care vine si caruia ii multumesc din suflet caci nu putea exista energie mai potrivita cu care sa pasesc in Era Varsatorului. Recomand din adancul inimii aceasta aventura tuturor celor care isi doresc cu adevarat sa se uite in adancul lor, sa-si (re)cunoasca acele parti din ei, acei aliati care ii pot purta catre triumful Eroului Interior, celor care isi doresc intensitatea unui astfel de proces si simt chemarea Lumii Magice a Arhetipurilor. Nu in ultimul rand (poate chiar primul ) recomand aceasta calatorie si mi-as dori pentru cat mai multe suflete sa aiba sansa inalnirii si calauzirii din partea ta, care reusesti cu atata firesc si naturalete sa presari magie in fiecare cuvant, soapta, intrebare si sa creezi contextul si sa porti cu atata putere si fermitate atatea persoane in adancimile si intensitatea acestui proces. Vesnic recunoscatoare pentru darurile tale, te imbratisez cu infinita pretuire,

Petra Cristolovean ⭐”

Add A Comment