Ritual de Solstițiu de iarnă și setarea intențiilor pentru 2022

Solstițiul de iarna este unul dintre cele mai magice evenimente ale anului. Noaptea cea mai lungă din an învăluie pământul în mister, visare și promisiuni ale unui nou început.
După aceasta noapte îndelungă, ziua începe încet-încet să crească vestind nașterea Soarelui nou, triumful luminii și al speranței.
Este momentul optim pentru iertare, primenire interioară, stabilire de intenții, pentru conturarea proiectelor si zămislirea mugurilor noului an.
În toate colțurile lumii, în fiecare cultura, mitologie și tradiție populară această noapte a fost din vremuri străvechi sărbătorită prin diferite ritualuri și obiceiuri ce aveau de obicei în centru elementul foc și diferite ofrande sacrificiale.
De aceea, vă invit să ne adunăm si noi întru aprinderea focului sacru al inimii noastre pentru a aduce ca ofrandă noilor zori toate fricile, neputințele, iluziile, îndoielile și credințele noastre limitative.
Vă pregătesc multe surprize și ritualuri psihomagice, însoțite de o meditație specială pentru a celebra împreună acest moment spre renașterea luminii din noi, pentru regenerarea puterilor noastre si manifestarea deplină a potențialului pe care îl purtăm în interior pentru a împlini misiunea noastră sacră pe acest pământ.
Fiind un moment de răscruce și de tranziție de la întuneric la lumină, vă propun să însoțim fiecare în parte Noul Soare ce renaște cu propriile noastre făclii de lumină aprinse din visurile și intențiile pe care ni le propunem pentru noul an.
Astfel, vom lucra asupra celor 3 chei care ne pot ajuta să transmutăm un vis în realitate:
• intenția -> clarificare, formulare, infuzare cu energie, deschiderea porților spre realitate, punere în scenă, dizolvarea obstacolelor interioare în calea împlinirii intenției;
• încrederea -> explorarea credințelor limitative, identificarea aliaților interiori și exteriori de încredere care ne pot susține în realizarea propriilor vise, accesarea credinței;
• atenția -> activarea stării de prezență, conștiență și asumare a fiecărui pas necesar pentru înfăptuirea intenției, urmărirea semnelor și a mesajelor subtile care ne pot călăuzi rezultatele pe care le vizăm, accesarea resurselor ajutătoare.
Procesul va fi profund experiențial. Vom folosi instrumente creative și ritualice, meditație și vizualizare.
Vă aștept cu drag înscrierile la contact@psihologieanalitica.ro!
Evenimentul va avea loc pe platforma Zoom.
Taxa de participare este 150 RON.

Add A Comment