Zeițele din noi – modele arhetipale ale feminităţii (Workshop săptămânal: 24 martie – 7 aprilie)

MIranda_Frank_Dicksee1-234x250Dacă ai avut vreodată senzaţia că eşti mai mult decât ceea ce ştii momentan despre tine; dacă ai sentimentul că există încă zone neexplorate în propria ta fiinţă; dacă vrei să arunci o privire către faţa nevăzută a ceea ce eşti, te invit să descoperim împreună Zeiţele care îţi guvernează universul interior în cadrul unui atelier desfășurat săptămânal  în cadrul Fundatiei Calea Victoriei, în perioada 24 martie – 7 aprilie.

Există femei care simt nevoia de a aparţine până la contopire bărbatului lor, dar şi femei care ştiu să îşi afirme puterea mai presus de orice obstacol. Există femei care pot să deschidă cerurile, dar şi femei înrobite de propria senzualitate. Există femei materne până la sacrificiu, dar şi femei care-şi preţuiesc cu ardoare libertatea. Există femei preotese, dar şi femei amazoane. Există femei în care freamătă dorinţa de a şti cine sunt, dar şi femei inconştiente de propria feminitate.

Vă invit – în cadrul celor trei întâlniri – să cunoştem împreună zeiţele din noi, cele care ne guvernează fiecăreia felul propriu de a fi, pentru a le putea onora aşa cum se cuvine şi pentru ca, prin intermediul lor, să devenim mai complete.

Zeițele despre care vorbim sunt imagini feminine care locuiesc în inconştientul umanităţii de mii de ani. Ele diferă una de cealaltă, fiecare având atât trăsături pozitive, cât și potențial negative. Zeițele reprezintă tipare ale feminităţii impregnate cu mai multă putere și diversitate comportamentală decât li s-a permis femeilor obișnuite să manifeste de-a lungul timpului. Ele sunt frumoase și puternice. Sunt motivate de lucrurile pe care le prețuiesc și reprezintă modele arhetipale care punctează cursul vieții unei femei.

În cadrul atelierului vor fi folosite tehnici creative, lucru cu simbolul,  imaginație ghidată și tehnici de relaxare.

Lector:          Monica Daniela Găitănaru
Data incepere:          24 Martie 2014
Ora curs:          19:00
Numar ateliere:          3
Frecventa:
  • săptămânal (24, 31 martie și 7 aprilie)
Varsta Minima:
  • 16 ani
Cost:
  • 150 ron
Locație: Fundația Calea Victoriei, Str. Popa Soare, nr. 40, et. 1

 

Înscrierile se fac prin e-mail sau telefonic: livia@victoriei.romobil: +40 735 863 846

Add A Comment