Binecuvântarea anului 2021

Ne aflăm la finele unui an “EPIC” care ne-a provocat pe toți în multe feluri și deja întrebarea care plutește cel mai pregnant în mințile noastre este ”ce va urma, ce ne așteaptă în 2021?”

Tocmai de aceea, vă invităm cu inimile pline de speranță și încredere să ieșim în întâmpinarea noului an cu binecuvântare, cu deschidere și cu torțele sufletului aprinse de credință și intenții de lumină.

Vă invităm să contemplăm împreună zorii acestui nou început ce se urzește înaintea pașilor noștri și să-l binecuvântăm, consacrându-i toate răsadurile noastre de lunimă, toate intențiile noastre pline de frumusețe și rost.

Vom face această contemplare a anului ce vine atât cu ajutorul Astrologiei, cât și al Tarotului prin intermediul metodei Referențialul Arhetipurilor Personale. Vom folosi meditații, ritualuri, tehnici creative și lucru corporal, astfel încât semințele noastre de lumină să fie sădite la toate nivelurile.

Și pentru ca Binele universal să se intersecteze cu binele nostru personal, vom lucra pe cele două axe ghidați de două întrebări fundamentale: • Ce pot face diferit în viața mea pentru ca Binele să se simtă în ea ca la el acasă?
• Cum pot eu contribui în anul ce vine pentru a spori Binele lumii în care trăiesc?

Vom privi cu atenție și spre ce anume ne limitează cel mai mult în acest moment existența, ce ne împiedică să ne deschidem pe deplin aripile și să ne atingem în sfârșit obiectivele? Vom lucra asupra transcenderii limitărilor conștiente și inconștiente, asupra dezactivării credințelor limitative, asupra dizolvării blocajelor și asupra eliberării de vechile constrângeri călăuziți de energia Nebunului din Tarot, Marele Eliberator, Maestrul de ceremonii al tuturor finalurilor și începuturilor.

Vom culege roadele lui 2020 cu recunoștință și cu disponibilitatea de a integra în existența noastră toate lecțiile și învățăturile lui, astfel încât să privim spre viitor dintr-un loc de abundență și înțelepciune, pentru a-l construi în consecință.

Ghizii voștri în această călătorie vor fi:

Luminița Ristea – certificarea oficială în ocupația de astrolog în România cu diplomă recunoscută de Ministerul Muncii din România și Uniunea Europeană, Certified Angel Card Reader (Doreen Virtue & Hay House), student la Faculty of Astrological Studies Londra.

Și

Monica Daniela Găitănaru – primul formator român specializat în Referențialul Arhetipurilor Personale și acreditat de Școala Internațională Georges Colleuil; psihoterapeut cu multiple specializări și facilitator a sute de cursuri și ateliere, cu o experiență în domeniul psihologiei și dezvoltării personale de peste 11 ani.

*BONUS: fiecare participant va primi pe mail în urma participării la curs atât Astrograma personală, cât și harta natală a Referențialului Arhetipurilor Personale.

Atelierul se va desfășura pe platforma Zoom, duminică 13 decembrie între orele 10:00 și 18:00.

Înscrierile se pot face la: luminita.ristea@lumistarlight.com

Taxa de participare: 500 RON sau 105 EURO.

Detalii cont Lei:
Furnizor: LUMIASTROLIGHT SRL
C.U.I/C.I.F: 38419813

Județ: Bucuresti
Cont RON RO55INGB0000999909992182
Banca: ING BANK

Detalii cont Euro:
Furnizor: LUMIASTROLIGHT SRL
Banca: ING BANK
Cont Euro RO66INGB0000999907731302
SWIFT INGBROBU

 

Vă așteptăm cu bucurie!

 

Add A Comment