Ce ascunde și ce revelează Eclipsa de Lună din 26 mai

Cu ocazia Eclipsei de Lună din 26 mai 2021, vechile credințe sunt chemate să se transforme sub bagheta lui Merlin și sub bătăile de aripi scânteietoare ale Păsării Phoenix, două dintre arhetipurile centrale ce orchestrează această lunație.

Din punct de vedere al hărții arhetipale, Echipsa de Lună aduce cu sine nevoia de a pune în balanța Justiției divine, cât și în aceea a Justiției interioare (conștiința noastră) credințele și căutările noastre. Avem nevoie să punem sub semnul îndoielii și al cercetării adânci credințele, dogmele și axiomele care ne-au ghidat până acum viața. Ce din ele ne blochează azi să înfăptuim Noul pe care suntem chemați să îl săvârșim de către Pasărea Phoenix care guvernează ca o regină absolută acestă Eclipsă din însăși inima blazonului zilei? Iată întrebarea cheie care ne călăuzește spre alchimizarea pe care avem nevoie să o facem.

Pentru a ne conecta plenar cu energia Eclipsei, pentru a medita profund la temele de reflecție pe care ni le ridică în prim plan, pentru a ritualiza așa cum se cuvine acest moment prețios la care Universul ne dă întâlnire cu noi înșine în prezența unor arhetipuri atât de puternice prin harul lor de transformare a tenebrelor noastre existențiale în lumină, pentru toate acestea vă invit la un atelier dedicate acestui eveniment miercuri, 26 mai, de la 19.00.

Atelierul se va desfășura pe platfoma Zoom și va avea o durată de aproximativ 2 ore.

Facilitator: Monica Daniela Gaitanaru – primul formator român acreditat de către Școala Internațională Georges Colleuil în Referențialul Arhetipurilor Personale; psihoterapeut cu multiple specializări și facilitator a sute de cursuri și ateliere, cu o experiență în domeniul psihologiei și dezvoltării personale de peste 12 ani.

Înscrieri și detalii la: contact@psihologieanalitica.ro

Taxa de participare: 150 RON

Mai multe detalii despre Eclipsa din 26 Mai găsiți în această emisiune de la Canal 33:

 

Add A Comment