Fă-ți designul anului 2022

Un nou an tocmai se deschide înaintea pașilor tăi mustind de posibilități, promisiuni și visuri. Ești pregătit/ă să le primești, să le savurezi și să le fructifici la maxim?

Pentru a te ajuta să înțelegi cât mai bine ce îți poate aduce noul an, ți-am pregătit câteva chei fabuloase de accesare a acestor daruri pe care viața le aduce spre tine cu generozitate infinită:

  1. Decodarea semnificațiilor arhetipale, tarologice și psihologice ale vibrației anului 2022.
  2. Crearea design-ului noului an prin construirea unui mood board, prin tehnici de vizualizare și afirmații de manifestare.
  3. Binecuvântarea noului an prin tehnici ritualice și crearea unui altar special chiar la tine acasă.
  4. Purificarea vechilor tipare, credințe limitative, iluzii și energii stagnante cu ajutorul vindecării în înregistrările Akashice – o tehnică extrem de puternică și eficientă de revocare și anulare programelor toxice care ne blochează evoluția.
  5. După ce vei parcurge toate aceste etape de pregătire, nu mai trebuie decât să îți deschizi aripile și să înaintezi cu toată încrederea spre împlinirea visurilor tale.

Te aștept cu bucurie!

Facilitator: Monica Daniela Gaitanaru – Autor, Psihoterapeut jungian și Formator în Referențialul Arhetipurilor Personale. Monica are o viziune holistă asupra ființei umane și a adunat în cei peste 12 ani de experiență multiple specializări în metode terapeutice, spirituale și creative menite să faciliteze creșterea conștiinței, întregirea ființei și dobândirea unui stil de viață mai armonios și împlinitor beneficiarilor cursurilor, programelor si sesiunilor individuale pe care le oferă.

Program: 4 ianuarie, între 18:30-20:30

Cost: 150 ron

Acest eveniment se va desfășura online pe platforma Zoom.

Înscrieri la:contact@psihologieanalitica.ro

 

Add A Comment