2014 – anul miracolelor secrete

Mă uit cu drag la anul ce se încheie azi, închid ochii şi îmi descid larg inima lăsând se depene pe ecranul sufletului trăirile acestui an. Văd un lung șir de clipe în care am fost fie martora, fie protagonista unor emoții intense, profunde, eliberatoare, vindecătoare, pline de bucurie sau înecate în suspin. Lacrimi de recunoştinţă născute dintr-o adâncă conştientizare, vise călăuzitoare, momente de furie şi de revoltă alternate cu clipe de iertare, seninătate şi smerenie.
Multe chipuri mi se perindă prin faţa ochilor.

Chipuri de eroi anonimi, învăluite în taina confidentialităţii. Eroi despre care nu voi putea vorbi niciodată, pentru că profesia pe care o practic este una a discreţiei prin excelenţă, dar ale căror poveşti le voi păstra pentru totdeauna în cufărul de comori al sufletului meu.

Spre toți oamenii minunați care au trecut anul acesta pragul unnamedcabinetului meu se îndreaptă acum gândurile mele. Spre ei şi spre aceia fără de sprijinul cărora nu aş fi putut face faţă aventurilor tulburătoare prin care am trecut alături de atâtea suflete ce-si căutau drumul spre lumină, trecând adesea prin cea mai densă beznă şi incertitudine. Acești oameni m-au învățat să privesc cu cel mai profund respect misterele sufletului, alături de ei am învăţat smerenia cea mai umilă în faţa miracolelor pe care Dumnezeu le poate înfăptui în vieţile celor care au curajul să-şi deschidă inima şi să-şi privească adevărul în ochi.

În faţa acestor miracole mă înclin acum plină de recunoştinţă şi iubire! Îi multumesc lui Dumnezeu că mi-a fost alături în toate clipele grele şi le multumesc tuturor acelora care au avut încredere să își deschidă în faţa mea până şi cele mai ferecate uși ale sufletului. Mă simt binecuvântată şi pe deplin recunoscătoare pentru privilegiul de a fi martora unor transformări, treziri şi creșteri atât de emoţionante. Multumesc, multumesc, multumesc!

Dragă 2015, te aștept cu inima deschisă şi te rog să fii cel putin tot atât de generos precum 2014!

Comments

  1. Un 2015 peste poate de bun si frumos, intens si plin de bucurie! Te imbratisez cu toata dragostea!

Add A Comment