Limbajul viselor – Atelier de autoexplorare si dezvoltare personală (21 ianuarie – 18 februarie 2015)

image”Visele mele sunt limba sufletului meu. Trebuie să le port în inimă și să le pritocesc în minte precum vorbele celui mai scump dintre oameni. Visele sunt cuvintele călăuzitoare ale sufletului. Cum să nu-mi iubesc de aceea visele și să nu fac din imaginile lor enigmatice obiectul meditației mele zilnice?” Carl Gustav Jung, „Cartea Roșie”.

Fiecare vis este o șansă de a ne cunoaște mai bine. Fiecare vis deschide o ușa către universul nostru interior. Fiecare vis contine un mesaj cu o semnificație anume pentru destinul nostru sufletesc. Scopul acestui atelier este acela de a identifica punțile dintre visele noastre și realitate, pentru a face posibilă împlinirea acestui destin.

Totodată, explorarea viselor ne oferă prilejul de a crea o conexiune cu partea nevăzută din noi – cu speranțele, fricile, vulnerabilitățile sau resursele adânc îngropate în lăuntrul nostru. Acest demers ne deschide un orizont propice identificării și depășirii anumitor blocaje, impasuri sau conflicte interioare, prin înțelegerea cauzelor care le-au generat. Împreună vom descoperi arta de a formula întrebările potrivite pentru a scoate la lumină mesajul enigmatic al visului.

Facilitator: Monica Daniela Găitănaru (Psihoterapeut analist jungian)

Înscrierile se pot face pe adresa de e-mail: monica[at]psihologieanalitica.ro sau telefonic: 0746107106.

Perioada de desfășurare: 21 Ianuarie – 18 Februarie. (Atelierul va avea loc în fiecare seară de miercuri, timp de 5 săptămâni consecutive, începând cu ora 18:30 și având o durată de 2 ore).

Locatia va fi anunțată prin mesaj privat doritorilor.

Costul atelierului este de 300 de lei.

Add A Comment