22 de făclii pentru trezirea Eroului interior

Pentru că prima ediție a acestui program de “restart sufletesc” are deja roade foarte frumoase (deși a început de doar câteva zile) și pentru ca am tot continuat sa primesc cereri de înscriere și după începerea lui, am decis să programez o nouă ediție de la 1 Ianuarie 2021.

Reacțiile primite de la participanții actualei ediții sunt uimitoare prin intensitatea cu care acest program lucrează deja în viața lor!

De aceea, dacă vrei să îți faci un cadou pentru un nou început în viața ta sau a cuiva drag, acesta ar putea fi cel mai prețios, transformator și revelator dar.

Am și eu daruri consistente pentru cei ce se înscriu la program înainte de Crăciun, daruri ce constau în reduceri semnificative la taxa de participare.

Vă invit cu drag la un program de ”restart” sufletesc, la o călătorie inițiatică și vindecătoare în care vom parcurge împreună simbolic, energetic, conștient și creativ cele 22 de trepte de înțelepciune ale călătoriei Eroului așa cum ne sunt ele prezentate de Arcanele din Tarot. Acest program de 22 de zile are ca scop trezirea Eroului interior prin activarea celor 22 de coduri de lumină ce aparțin unei cunoașteri străvechi care a fost codificată într-un joc de cărți pentru a putea păcăli mințile ignorante ale celor neinițiați. Astfel, această cunoștere sacră a rămas secretă foarte multă vreme, însuși cunvântul ”arcana” având semnificația de secret. Așadar, călătoria în care te invit este una în care cele 22 de secrete fundamentele ale existenței ți se vor putea revela într-o manieră pe care nu le-ai mai experimentat-o niciodată până acum.

Cum poți participa?

E simplu, vei primi zilnic în telefonul tău, pe WhatsApp, timp de 22 de zile, temele pe care le ai de parcurs, exercițiile, meditațiile, micile ritualuri și mantrele cu care vom lucra pentru activarea fiecăreia dintre cele 22 de făclii de lumină. Vei putea parcurge acest program de oriunde te afli, în ritmul tău, în funcție de rutina zilnică și de confortul tău personal.

Când?

De pe 1 până pe 22 Ianuarie în fiecare zi, în orice moment în care ai un răgaz potrivit pentru parcurgerea informațiilor, exercițiilor si meditațiilor pe care veți primi pe WhatsApp.

Cum te înscrii?

Printr-un mail trimis la adresa: contact@psihologieanalitica.ro

Taxa de participare:

 • 370 RON pentru înscrierile achitate până la data de 14 decembrie
 • 400 RON pentru înscrierile achitate între 14 și 21 decembrie
 • 430 RON pentru înscrierile achitate între 21 și 25 decembrie
 • 600 RON pentru înscrierile achitate între 25 și 31 decembrie

Beneficiile participării:

 • Conectarea într-o manieră accesibilă și prietenoasă la o cunoaștere ancestrală;
 • Parcurgerea celor 3 etape inițiatice ale călătoriei Eroului într-un mod practice și cu puternic impact energetic;
 • Accesarea celor 22 de coduri de lumină și înțelepciune ale Tarotului;
 • Escavarea inconștientului cu ajutorul unor instrumente simbolice pline de forță;
 • Alchimizarea și recadrarea trecutului într-un mod profund vindecător;
 • Conștientizarea Maeștrilor interiori pe care îi purtăm în noi și conectarea la călăuzirea lor;
 • Explorarea amănunțită a unor părți ale ființei tale pe care nu le-ai analizat poate niciodată până acum;
 • Reconectarea la întregul ființei tale, la perspectiva de ansamblu asupra propriei vieți;
 • Apartenența la un grup de căutători de lumină și regăsire de Sine în sânul căruia te vei simți susținut(ă) și conținută în călătoria printr-o energie amplificată de eforturile comune ale fiecăruia dintre participanți de a evolua în aceeași direcție.

 

Te aștept cu inima deschisă și cu surprize care îți vor remodela viziunea!

 

Add A Comment