Eclipsa din noaptea magică de Sfântul Andrei

Un moment magic se apropie. Noaptea de Sfântul Andrei aduce cu sine anul acesta și o Eclipsă puternică de Lună Plină. Acest eveniment important deschide suita tuturor aspectelor astrologie intense care se anunță în luna Decembrie, inclusiv Eclipsa de Soare care îi va face ecou celei de Lună și marea conjuncție dintre Jupiter și Saturn în Vărsător suprapusă pe momentul sacru al Solstițiului de Iarnă.
Despre semnificația acestei Eclipse v-am pregătit acest material în care vă ofer o analiză a Refernțialului Arhetipurilor acestui moment, dar și câteva propuneri de ritual simbolic prin care să ajutăm în mod concret la manifestarea potențialui pe care acest fenomen astrologic îl aduce cu sine.

Pentru că urmează, așa cum spuneam, multe evenimente semnificative în luna Decembrie, inclusiv intrarea într-o nouă eră (așa cum ne spun astrologii) prin trecerea marelui prag din 21 decembrie, v-am pregatit un program de Restart existențial de 22 de zile, care să vă susțină în procesul de pregătire pentru acest eveniment revoluționar.

Mai multe detalii despre acest program intensiv găsiți aici: https://psihologieanalitica.ro/calato…

Totodată, am pregătit și un eveniment premergător Eclipsei de Soare din 14 Decembrie, alături de Astrologul Luminița Ristea, eveniment ce va facilita conștientizarea și eliberarea de limitările care ne-ar putea împiedica să ne împlinim cel mai înalt și binecuvântat potențial pentru 2021: https://psihologieanalitica.ro/binecu…

Vă aștept cu drag la aceste evenimente și vă doresc trecere lină, inspirată și cât mai benefică prin această perioada plină de miracole!

Add A Comment