Ritual pentru Eclipsa de Soare din 14 decembrie 2020

Conform arhetipurilor ce guvernează vibrația zilei, Eclipsa totală de Soare din 14 decembrie vine să ne provoace la o schimbare majoră de perspectivă și la armonizarea tuturor aspectelor din viața noastră aflate în orice formă de dezechilibru.
Această Eclipsă ne scoate la lumină fisurile din inima noastră născute din diferite răni de nedreptate pe care le avem de vindecat, umplându-le cu iubire și respect față de sine, ca și creație a lui Dumnezeu, demnă de reverență și de toată onorarea.

Pentru a trece cât mail in și cât mai conștient prin acest eveniment cosmic semnificativ, vă invit luni seara, de la ora 18:00, chiar în timpul Eclipsei, să ne conectăm împreună la energia ei printr-un ritual însoțit de o meditație puternică de integrare a tuturor oprtunităților și darurilor acestui moment.

Evenimentul va avea loc online, pe platforma Zoom.

Facilitator: Monica Daniela Gaitanaru – primul formator român acreditat de către Școala Internațională Georges Colleuil în Referențialul Arhetipurilor Personale; psihoterapeut cu multiple specializări și facilitator a sute de cursuri și ateliere, cu o experiență în domeniul psihologiei și dezvoltării personale de peste 11 ani.

Înscrieri la: contact@psihologieanalitica.ro
Taxa de participare: 140 RON

Durata evenimentului este de 2 ore între 18:00 și 20:00.

Add A Comment