Ritual de întâmpinare a Noii Lumi

Pe 21 decembrie, în ziua magică a Solstițiului de iarnă se naște o nouă lume. Această nouă lume e zămislită de Marea Conjuncție dintre Jupiter și Saturn în casa Vărsătorului. Cu alte cuvinte, Marele Benefic și Marele Învățător își dau mâna pentru a făuri împreună o nouă eră în casa inovației, a idealurilor îndrăznețe, a visurilor mărețe, a împărtășirii și a libertății.

Vom asista la transformări de neînchipuit în urma acestui eveniment ce va marca întreaga umanitate cu un nou impuls evolutiv. De aceea, se cuvine să întâmpinăm acest moment cu claritate, cu inimile și conștiințele deschise, cu intențiile pregătite, cu sufletul și casa primenite. Vă invit să facem toate acestea împreună, într-un ritual cu totul și cu totul special, pregătit anume pentru acest eveniment.

Ritualul va avea loc online, între orele 18:30 – 21:30, desfășurându-se pe platforma Zoom.

Ofranda pentru participare este de 210 RON.

Înscrierile se fac la: contact@psihologieanalitica.ro

Facilitator: Monica Daniela Gaitanaru – primul formator român acreditat de către Școala Internațională Georges Colleuil în Referențialul Arhetipurilor Personale; psihoterapeut cu multiple specializări și facilitator a sute de cursuri și ateliere, cu o experiență în domeniul psihologiei și dezvoltării personale de peste 11 ani.

Add A Comment