Lansare de carte ”Grădina cu povești de leac”

Mâine, 17 iunie, ora 18:00 are loc lansarea cărții mele “Grădina cu povesti de leac”, moment de bucurie și de celebrare a unui vis împlinit.

Vino joi, la Ceainăria GreenTea, să fii parte din visul meu! Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile. Lansarea se va desfășura în frumoasa grădină cu trandafiri și lavandă, dacă e vremea bună, sau în interiorul de poveste al ceinăriei, în cazul în care plouă.

Evenimentul va fi transmis și Live pe Facebook de pe pagina Editurii Niculescu.

Alături de mine, în calitate de ursitoare ale cărții vor fi două ființe dragi care s-au împletit cu tâlc în povestea mea personală:

  • Sandra Ecobescu, membru fondator şi Preşedinte al Fundaţiei Calea Victoriei, un proiect inovator şi dinamic, dedicat culturii şi educaţiei continue, care animă viaţa bucureşteană de peste 13 ani prin cursuri, conferinţe şi concerte de muzică clasică neconvenţionale.
  • Celestina Dumitriu, Doctor in psihologie, psihoterapeut acreditat european, supervizor si formator in Gestalt terapie si Psihologie clinica, lector universitar, coach.

Poveștile au capacitatea uimitoare de a găsi, dincolo de toate hățișurile minții noastre, drumul tainic spre copilul interior lăsat cândva în urmă. Acest copil încă așteaptă ghemuit într-un colț de suflet să ne atingem măreția și să devenim acei adulți suficient de puternici și de stabili care să-l poată lua înapoi în inima lor, pentru a-i alina durerile, spaimele și neputințele, și care să poată primi în schimb de la el toată creativitatea, bucuria, lejeritatea și seninătatea jocului, curiozitatea de a explora și miracolul libertății pe care un copil sănătos sau însănătoșit le poate aduce cu sine.”, Monica Daniela Găitănaru

“Grădina cu povesti de leac” cuprinde primele depănări de tâlcuri vindecătoare îmbrăcate în straie metaforice și dornice să-și ducă în lume mesajul plin de iubire și speranță.

#GrădinacuPoveștideLeac

#edituraNICULESCU

 

Add A Comment