Magia lunii Iunie – semnificații, evenimente și multe daruri pentru voi

Cireșe, maci, dor de copilărie, de începutul vacanței, gloria Soarelui în ziua cea mai lungă din an, Rusalii și Sânziene, ritualuri solare, eclipse, portaluri magice și luni încărcate de mister… Iată doar câteva dintre lucrurile care fac luna Iunie să fie atât de iubită, mult așteptată și magică.

Despre acestea și despre semnificațiile lor psihologice, astrologice și arhetipale vă vorbesc cu drag în filmulețul alăturat, împărtășindu-vă cu bucurie despre evenimentele minunate ale acestei luni, dar și despre surprizele și darurile pe care vi le-am pregătit în jurul lor.

Mai întâi, celebrăm Copilul pe 1 iunie, cu daruri pentru el constând într-o meditație vindecătoare și povești de leac din prima mea carte recent apărută la Editura Niculescu.

Apoi ne bucurăm de o etalare cu zeița lunii Iunie și cu ritualul la care aceasta ne invită, accesându-l gratuit din grupul de Facebook ”Călătorie spre Soarele interior” ca dar de suflet care să vă călăuzească și să vă binecuvânteze în pragul noii luni.

Pe data de 10 iunie, de praznicul Înălțării Domnului, avem și o Eclipsă Inelară de Soare, motiv pentru care vă invit la un Ritual de trecere prin Portalul Inelului de Foc.

Pe 16 căutăm Calea către iubirea pe care ne-o dorim într-un atelier care îți oferă noi perspective asupra resurselor care ne pot ajuta să trăim iubirea la care până acum poate doar am visat.

Pe 17 iunie, de la ora 18:30, vă invit cu bucurie în grădina superbă a Ceainăriei GreenTea pentru lansarea cărții mele ”Grădina cu povești de leac”.

Pe 19 iunie, pornim într-o ”Călătorie spre Soarele interior” plină de tâlc și magie pentru a celebra cum se cuvine Rusaliile, Solstițiul de Soare și Sânzienele în zona de poveste a Cetăților Dacice.

Pe 24 iunie ne reîntâlnim pentru un Ritual de Sânziene și Lună Plină în Vărsător care ne va reconecta la iubire ca sursa întregii rodnicii din viața noastră.

Acestea sunt foarte pe scurt surprizele pe care vi le pregătesc luna aceasta. Pentru a afla mai multe despre ele, vă invit să accesați link-urile ce le însoțesc.

Un Iunie binecuvântat și înfloritor vă doresc!

Monica

Add A Comment